ENTERTAINMENT

Big Brother: «Ο πατέρας μου έφυγε στα χέρια μου από καρκίνο»

Η Σοφία Δανέζη ξέσπασε σε κλάματα

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2020
Big Brother: «Ο πατέρας μου έφυγε στα χέρια μου από καρκίνο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο η Σοφία Δανέζη, η οποία πριν ξεκινήσει τη συγκινητική εξομολόγησή της στον Μεγάλο Αδελφό για τον πατέρα της που ‘’έφυγε’’ από τη ζωή, είπε προσπαθώντας να αποφορτιστεί: «Έχω κουραστεί να κλαίω εδώ μέσα…».

«Είμαι στην Ελλάδα από πολύ μικρή ηλικία» άρχισε να εξηγεί βουρκωμένη. «Η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στο εξωτερικό και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου αλλά ‘’έφυγε’’ από τη ζωή. Ήμουν 25 όταν ‘’έφυγε’’. Ήμασταν πολύ κοντά. Όταν αρρώστησε ήμουν 23 ετών, τρέξαμε πολύ μαζί, τα έζησα όλα μαζί του.
Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορείς να μιλήσεις γι΄ αυτό το πράγμα, όταν χάνεις τον πατέρα σου ή τη μάνα σου. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω γι΄ αυτό. Ήμασταν εγώ κι ο πατέρας μου στην Ελλάδα. Τον ενάμιση χρόνο τον ζήσαμε σε ένα νοσοκομείο. Όταν αρρώστησε ήταν 60 χρόνων και ''έφυγε'' ουσιαστικά στα χέρια μου. ''Έφυγε'' από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που είχε καρκίνο και έλιωσε. Το ζούσα μαζί του».

Και κατέληξε συγκινημένη: «Θυμάμαι από αυτόν που έπαιζε ακορντεόν, τα τραγούδια του, τη φωνή του».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 1060 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb