ENTERTAINMENT

Διάσημοι celebrities της Αρμενίας που δεν ήξερες την καταγωγή τους

Εκτός, εντάξει από την Kim Kardashian
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημοι celebrities της Αρμενίας που δεν ήξερες την καταγωγή τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από την Kim Kardashian που ενδεχομένως γνωρίζεις πως κατάγεται από εκεί, υπάρχουν κι άλλες προσωπικότητες που έχουν καταγωγή από την Αρμενία. Δες τη λίστα!

Cher: H τραγουδίστρια και ηθοποιός γεννήθηκε με το όνομα Cherilyn Sarkisian, και είναι το παιδί μιας Αμερικανίδας μητέρας και ενός Αρμένιου πατέρα. Η ίδια αποκάλυψε ότι για μεγάλο μέρος της ζωής της δεν ένιωθε έντονα συνδεδεμένη με την αρμενική κληρονομιά της. Ωστόσο, αυτό άλλαξε όταν ταξίδεψε στην Αρμενία σε ανθρωπιστική αποστολή το 1993, ενώ η χώρα ήταν σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher) στις

Kim Kardashian: Η τηλεπερσόνα είναι μια από τις πιο διάσημες απογόνους της Αρμενίας. Η Kardashian (επίσημα Kardashian West, από τότε που παντρεύτηκε τον Kanye West) ταξίδεψε στην Αρμενία, το προγονικό σπίτι του αείμνηστου πατέρα της, Robert για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια, όπου γνώρισε τον Χόβικ Αβραάμιαν, πρωθυπουργό της χώρας και επισκέφθηκε με λουλούδια το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Το ταξίδι της μάλιστα γυρίστηκε για το Keeping Up with the Kardashians, το reality show της οικογένειας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Andre Agassi: Ο 50χρονος τενίστας γεννήθηκε στο Λας Βέγκας από μια Αμερικανίδα μητέρα και έναν Αρμένιο/Ιρανό πατέρα. Το επώνυμο της οικογένειας ήταν αρχικά Agassian, αλλά ένας πρόγονος το άλλαξε σε Agassi. Ο Agassi, ο οποίος κέρδισε οκτώ τίτλους grand slam singles έχει αφιερωθεί στη φιλανθρωπία από τότε που αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις το 2006.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Agassi (@agassi) στις

Charles Aznavour: Oνομάστηκε Frank Sinatra της Γαλλίας γιατί η χώρα τον λάτρεψε! Οι γονείς του ονομάζονται Shahnour Varinag Aznavourian και Knar Baghdasarian, ενώ η μητέρα του είναι επιζών της γενοκτονίας του 1915.  Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, κυκλοφόρησε περισσότερους από 100 δίσκους και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 60 ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Aznavour (@charlesaznavour_) στις

Alain Prost: Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 κατείχε το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες του grand prix από το 1987 έως το 2001, όταν νικήθηκε από τον Michael Schumacher. Oι παππούδες του ήταν από την Αρμενία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A L A I N P R O S T (@a.prost) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 183 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb