ENTERTAINMENT

Ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης Naya Rivera έχει σχέση με την αδερφή της

Είναι απίστευτο να το σκεφτεί κανείς - έχει μόλις 2 μήνες που έχασε τη ζωή της

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2020
Ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης Naya Rivera έχει σχέση με την αδερφή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν συμπληρωθεί μόλις δύο μήνες από τον τραγικό θάνατο, για την ακρίβεια πνιγμό, της ηθοποιού Naya Rivera, στη λίμνη Piru, που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και θλίψη. Η 33χρονη ηθοποιός, για την ιστορία, είχε πάει βαρκάδα με τον 4 ετών γιο της, και δυστυχώς για άγνωστους ακόμη λόγους, έπειτα από βουτιά δεν κατάφερε να επιστρέψει στη βάρκα.

Ευτυχώς το αγοράκι σώθηκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα του, Ryan Dorsey, με τον οποίο η Naya είχε χωρίσει, διατηρούσε ωστόσο άριστες σχέσεις για χάρη του παιδιού τους.

Και τώρα, κάποιες νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες είναι αρκετά σοκαριστικές και άβολες. Ο Dorsey λοιπόν, διατηρεί σχέση με την 25χρονη αδερφή της Naya, Nickayla, ενώ ήδη έχουν μετακομίσει μαζί σε σπίτι!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας, μιας και το «ζεύγος» είναι κυριολεκτικά αχώριστο. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υπενθυμίζουν ότι η Naya, είχε ορίσει κηδεμόνες του παιδιού της, εκτός από τον πατέρα του, και την αδερφή της, και αυτός για κάποιους είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε η μετακόμιση.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 566 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb