ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Κορίτσια Καριέρας: Η Έλλη είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της

Έλλη Σπυρoπούλου, δημοσιογράφος στο κανάλι του Alpha
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κορίτσια Καριέρας: Η Έλλη είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της

Η Έλλη Σπυροπούλου μάλλον χρειάζεται μερικές ώρες ακόμη για να προλάβει να δουλέψει, να ασχοληθεί με την εταιρεία παραγωγής της και να της μείνει και λίγος χρόνος για τον εαυτό της. Ζητήσαμε να μας πει τα μυστικά της!

Έλλη, μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Η μέρα μου ξεκινάει στις 6:30 το πρωί. Πλέον ακόμα και να θέλω να ξυπνήσω αργότερα το βιολογικό μου ρολόι χτυπά το πολυ στις 6:45 χωρίς ξυπνητήρι.

Σηκώνομαι ετοιμάζομαι και φεύγω. Ανεβαίνω στο κανάλι όπου καθημερινά μας περιμένει το στήσιμο της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Ώρα για Μελέτη» αλλά και η προετοιμασία της εβδομαδιαίας εκπομπής του Τάκη Χατζη «Direct». 

Είμαι χαρούμενη γιατί έχω καταφέρει να επιλέγω πάντα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ! Ο Alpha άλλωστε τα τελευταία 6 χρόνια είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Από το κανάλι φεύγω αργά το απόγευμα αλλά η δουλειά δεν τελειώνει εκεί. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δημιουργήσει μια εταιρεία παραγωγής την Update Entertainment και είμαι επικεφαλής μιας πολύ όμορφης και δημιουργικής ομάδας με την οποία ετοιμάζουμε εκπλήξεις και όμορφες δουλειές. Αν έχω ακόμα αντοχές θα βγω για φαγητό η θα δω φίλους για να αποσυμπιεστουμε παρέα! Αν επιστρέψω σπίτι νωρίς σίγουρα θα μαγειρέψω και θα δω έστω για λίγο αγαπημένο Netflix. Τελευταία μου εμμονή το "How to get away with murder". Να το δείτε και θα με θυμηθείτε.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου τι είναι αυτό που παραμελείς αλλά τι είναι αυτό που δεν βγάζεις με τίποτα από την καθημερινότητά σου όσο κι αν είσαι πολυάσχολη;

Παραμελώ τους φίλους μου αλλά επειδή μ' αγαπάνε κάνουν υπομονή. Με έχουν σώσει τα social media σ' αυτό. Είμαστε σε μια γραμμή ανοικτής επικοινωνίας 24/7 και είναι ο τρόπος μου για να εξιλεωθώ. Δεν βγάζω με τίποτα από την καθημερινότητα μου την επικοινωνία έστω κ έτσι μαζί τους. Με φίλους και συνεργάτες!

Συνεχίζει να σε συγκινεί η δουλειά σου;

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να κάνω αυτή την δουλειά δεν θυμάμαι να ξαναδούλεψα ποτέ. Είμαι ερωτευμένη με την δουλειά μου και κανω προσπαθειες να μ'ερωτευτεί και αυτή.

Τι σου λείπει αυτή την περίοδο;

Ταξίδια. Μόνο και απολύτως

Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερο χρόνο ή περισσότερο χρήμα τι θα διάλεγες;

Χρόνο. Ο χρόνος είναι χρήμα!

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Ακόμα και τα αρνητικά στοιχεία της δουλειας μου για μένα είναι πρόκληση και τα χρησιμοποιω ώστε να βελτιώνομαι.

Εχει τύχει να δουλέψεις ποτέ με δύσκολους συνεργάτες; Πώς τα κατάφερες;

Φυσικά. Κάθε μέρα και όλη μέρα. Αλλα και εγώ είμαι πιο δύσκολη απ όλους. Η δημοσιογραφία είναι δύσκολο επάγγελμα αλλά ακόμα και τις κακές μέρες σου ασκεί γοητεία. Είναι όπως όταν είσαι ερωτευμένη με έναν κακότροπο άντρα που ενώ σου φέρεται άσχημα, σε παραμελεί, σε στεναχωρεί όταν σου λέει ότι σ αγαπα τα ξεχνάς όλα. Ε κάπως έτσι είναι κ η δουλειά μας...

Τι σου αρέσει να κάνεις όταν δεν δουλεύεις;

Να βλέπω τη θάλασσα. Με γαληνεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
18 / position1: 247 / position2: 496
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb