ΥΓΕΙΑ

5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βάλεις fillers στο πρόσωπο

Μάθε όσα χρειάζονται για να βγει καλή η αλλαγή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βάλεις fillers στο πρόσωπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μέθοδος των fillers για την διόρθωση του προσώπου είναι πλέον πολύ συνηθισμένη και ακίνδυνη. Βέβαια, αν δεν γίνει όπως πρέπει, τα αποτελέσματα δε θα είναι και πολύ ευχάριστα. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση fillers.

Η καλη δουλειά φαίνεται

Κοινώς πρέπει να το ψάξεις πολύ πριν το κάνεις, καθώς ένας καλός γιατρός θα κάνει σωστή δουλειά και δε θα φαίνεσαι παραμορφωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει one-size στα fillers

Δηλαδή, η αλλαγή που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να είναι ανάλογη με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, καθώς στην κάθε μια ταιριάζει διαφορετική παρέμβαση. Οκ στα μεγάλα χείλη, αλλά να τηρήσεις μια αρμονία.

Η έρευνα είναι απαραίτητη

Ψάξε πληροφορίες σχετικά με τις γνώσεις και άλλες δουλειές του γιατρού που θα πας, ώστε να είσαι σίγουρη για το ποιον επιλέγεις. Δες τι μεθόδους ακολουθεί, τι υλικά χρησιμοποιεί και πως είναι άλλες δουλειές του.

Δεν έχουν όλα τα fillers την ίδια ποιότητα

Είναι βασικό να μάθεις την ποιότητα του filler που σου προτείνουν, να δεις τι περιέχει και αν είναι καλό για τον οργανισμό, αλλά και σαν αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς την συντήρηση

Αν θέλεις να δείχνεις καλά με τα fillers δε θα πρέπει να ξεχνάς να επισκέπτεσαι τον γιατρό σου ανά τακτά διαστήματα, ώστε να τα ελέγχει και να σου βάζει έξτρα αν χρειάζεται. Το κάθε πότε, θα σου το πει ο ίδιος.

Το πρήξιμο των πρώτων ημερών

Διαφερεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, καθώς ο οργανισμός του καθενός διαφέρει στις αντιδράσεις του. Σε κάποιους το πρήξιμο από την τοποθέτηση φεύγει μέσα σε λίγες ημέρες και σε άλλους ίσως πάρει παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
13 / position1: 282 / position2: 465
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb