ENTERTAINMENT

Celebrities που δεν πρέπει ποτέ να χαιρετήσεις στο δρόμο

Αν υποθέσουμε ότι πας βόλτα στο Λος Άντζελες βρε παιδί μου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Celebrities που δεν πρέπει ποτέ να χαιρετήσεις στο δρόμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι ζουν για τη διασημότητα, και κάποιοι την έχουν χορτάσει τόσο που δεν θέλουν να τους αναγνωρίζει κανείς στο δρόμο. Αυτό είναι το πιο δυνατό top 5 των celebrities που δεινοπαθούν στη σκέψη πως θα πρέπει να μιλήσουν με φαν!

H Jennifer Lawrence είναι γνωστό πως σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ κουλ τύπισα που της αρέσει να κάνει πλάκα και είναι γενικώς ένα χαλαρό άτομο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να βγαίνει selfie με τους θαυμαστές της και να της μιλούν στο δρόμο. "Είναι δύσκολο γιατί δεν θέλεις να είσαι αγενής, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να υπερασπιστώ τη ζωή μου και την ψυχική μου υγεία" έχει πει σε συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If Jennifer were a disney princess, which one do you think she would be?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) στις

O Johnny Depp επίσης είναι κάποιος που αν τον συναντήσεις, τότε καλύτερα να μην πλησιάσεις. "Είναι σαν να είμαι φυγάς, πηγαίνω στα εστιατόρια από τις πίσω πόρτες, κρύβομαι στο δρόμο" έχει πει σε συνέντευξή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp) στις

Αν δεις στο δρόμο τη Zoe Saldana, ενώ είναι έξω με τα παιδιά της, τότε μην της μιλήσεις! "Βρίσκονται ακόμη σε αυτήν την τρυφερή ηλικία όπου δεν καταλαβαίνουν γιατί ένας ξένος έρχεται και αγγίζει τη μητέρα τους", εξήγησε στο People το 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Saldana (@zoesaldana) στις

Και αν ποτέ βρεθείς στον Καναδά και πέσεις πάνω στο πρίγκιπα Harry μη διανοηθείς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου! Ο πρίγκιπας και η Meghan έχουν αντιμετωπίσει μεγάλη πίεση και παρενόχληση στα μέσα ενημέρωσης, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν θέλουν πολλά πολλά με το κοινό. Κατά τη γνώμη του, "οι selfie είναι κακό πράγμα".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm) στις

Στην ίδια φάση είναι πλέον και ο Justin Bieber που δεν δέχεται με τίποτα να βγει selfie με κάποιον. "Ο κόσμος δεν θα μου πει ούτε γεια ούτε θα με αναγνωρίσει ως άνθρωπο, θα θέλει μόνο να βγει φωτογραφία μαζί μου. Νιώθω σαν ζωολογικός κήπος και κάπως θέλω να διατηρήσω τη λογική μου".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 250 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb