ENTERTAINMENT

Η συγκινητική ιστορία του άστεγου Sylvester Stallone και του σκύλου του

Η ζωή του σταρ δεν ήταν πάντα γεμάτη φώτα
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η συγκινητική ιστορία του άστεγου Sylvester Stallone και του σκύλου του
@essentiallysports.com

Ο Sylvester Stallone κατάφερε με την υπομονή και την επιμονή του να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους αστέρες του Hollywood. Ως ηθοποιός, ως σεναριογράφος αλλά και ως σκηνοθέτης. Η ζωή του δεν είχε πάντα κόκκινα χαλιά, σμόκιν με παπιγιόν και βραβεία. Κάποτε δεν είχες σπίτι και κυκλοφορούσε στους δρόμους με ένα ζευγάρι τρύπια παπούτσια. Όσοι έχετε βρεθεί στη Νέα Υόρκη τον χειμώνα, θα καταλαβαίνετε πόσο επίπονο είναι κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ιταλοαμερικανός Sylvester, που γεννήθηκε στην συνοικία του Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, γνώρισε την φτώχεια από παιδί. Η πείνα ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και κάποια στιγμή έμεινε άστεγος. Ωστόσο ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του. Ο κινηματογράφος ήταν κάτι που φανταζόταν όταν κοιτούσε το κενό στους δρόμους και ήταν σίγουρος πως ο ίδιος θα έδινε πολλά σε αυτόν. Συντροφιά του είχε τον αγαπημένο του σκύλο, Butkus. Του μιλούσε, του έλεγε αστεία και τον είχε πάντα πλάι του.

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος «Όταν ήμουν 26 χρόνων, άφραγκος, χωρίς δουλειά και σπίτι, με ένα ζευγάρι τρύπια παπούτσια και δύο μόνο παντελόνια που στο τέλος δεν μου έκαναν επειδή είχα αδυνατίσει τόσο πολύ, είχα όμως τον Butkus. Ήταν ο φίλος μου, η παρέα μου, ο μόνος που γελούσε με τα αστεία μου».

Οι δυο τους όμως κάποια στιγμή άρχισαν να αδυνατίζουν επικίνδυνα. Και για το καλό και των δυο τους, ο Stallone αποφάσισε να τον πουλήσει. Βρήκε αγοραστεί και πήρε 40 δολάρια. Όσο έμεινε μόνος του στον δρόμο εμπνεύστηκε τον «Rocky». Όταν πήγε το σενάριο στους παραγωγούς εκείνοι ενθουσιάστηκαν και του έδωσαν μια πολύ γενναία προκαταβολή. Πλέον ο Stallone είχε χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει να πάρει πίσω τον Butkus. Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε τότε το τεράστιο ποσό των 15 χιλιάδων δολαρίων! Ο Stallone όμως δεν το σκέφτηκε καθόλου. Τα έδωσε αμέσως και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Ο μοναδικός φίλος που είχε στην δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, άξιζε όσα λεφτά κι αν του ζητούσαν.

Οι παραγωγοί επέμεναν να παίξει ο ίδιος τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και μάλλον ήταν τότε που πήρε και ο Butkus έναν μικρό ρόλο. Γιατί αν δεν το θυμάστε, ο σκύλος που παίρνει ως δώρο από την Adrian o Rocky, είναι ο Butkus, o οποίος πέθανε 5 χρόνια μετά την προβολή που έκανε τον Sylvester Stallone γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 489 / position2: 1169
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb