ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως το «λάθος άτομο» είναι για εσένα το σωστό;

Τα στερεότυπα δεν είναι πάντα και αλήθεια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μήπως το «λάθος άτομο» είναι για εσένα το σωστό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κάθε κοπέλα έχει τα δικά της γούστα και standarnds όσο αφορά την επιλογή του συντρόφου της. Σίγουρα όλες θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας και όταν βλέπουμε ότι κάποιος δεν ικανοποιεί τα κριτήρια μας, αφήνουμε την γνωριμία και πάμε παρακάτω, όμως κάποιες φορές η εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Οι  μικρότεροι άντρες

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες για αυτό και συχνά ταιριάζουν με μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτές. Δεν είναι όμως μια απόλυτη θεωρία. Πρώτα από όλα, σeξουαλικά οι μικρότεροι άντρες ταιριάζουν με τις μεγαλύτερες γυναίκες, αφού οι πρώτοι φτάνουν στο εpωτικό τους pic στα 25, ενώ οι γυναίκες στα 30.

Επιπλέον, οι νεότεροι είναι πιο περιπετιώδεις και αυθόρμητοι, επομένως μπορούν να προσφέρουν μια περιπετειώδη γνωριμία σε μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ τέλος έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους άντρες είναι οικονομικά και επαγγελματικά επιτυχημένες.

Οι εσωστρεφείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πιο ντροπαλοί και κλειστοί άντρες μπορεί να δείχνουν πολύ ήσυχοι, όμως συνήθως είναι πολύ ευαίσθητες ψυχές και όταν ανοιχθούν είναι υπέροχοι άνθρωποι. Είναι άτομα που χτίζουν ουσιαστικές σχέσεις, αφού δίνουν χρόνο στον άλλο για να τους γνωρίσει και έχουν αληθινά αισθήματα.

Αυτοί που δεν πήγαν πανεπιστήμιο

Δε σημαίνει ότι όποιος δεν έχει απολυτήριο πανεπιστημίου είναι τεμπέλης ή χαζός. Μπορεί πολύ απλά ο άντρας που γνώρισες να δούλευε σε πιο πρακτικές θέσεις, επομένως να κέρδισε μια μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον τομέα του και να έμαθε όσα χρειάζεται μέσα από την δουλειά και όχι από κάποια πανεπιστημιακή αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 372 / position2: 1030
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb