ENTERTAINMENT

Η Lady Gaga μιλά για τις ψυχικές της διαταραχές και συγκινεί

Ένα απίστευτο παράδειγμα δύναμης και αυτοπεποίθησης παραδίδει η διάσημη τραγουδίστρια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Lady Gaga μιλά για τις ψυχικές της διαταραχές και συγκινεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lady Gaga έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Paper με θέμα τη μεταμόρφωση.

Η τραγουδίστρια πόζαρε γυμνή στον 3D-artist Frederik Heyman και υποβλήθηκε σε τρισδιάστατη σάρωση ώστε να δημιουργηθεί με τη βοήθεια τεχνολογίας CGI το εκπληκτικό αποτέλεσμα που κοσμεί τις σελίδες του περιοδικού.

«Συναινώ να είμαι γuμνή με όλους μέσα στην αίθουσα. Πιστεύω ότι κάνουμε τέχνη, δεν είναι ποpνογραφία», είπε πριν βγάλει τη Versace ρόμπα της.

Μιλώντας για την τέχνη, η Lady Gaga αναφέρθηκε στην καριέρα της στη μουσική και στα καλά και τα άσχημα που έχει η ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το μέγεθος της επιτυχίας της, η pop star παραδέχτηκε ότι η ευτυχία «δεν είναι τόσο απλή». «Έχω κλινική κατάθλιψη. Κάτι συμβαίνει στον εγκέφαλό μου και η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη δεν απελευθερώνονται με τον ίδιο ρυθμό», εξήγησε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Lady Gaga μίλησε επιπλέον για τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να αντιμετωπίζει τον πόνο. Αν και φαίνεται δύσκολο, όταν αντιμετωπίζεις το παρελθόν σου, μπορείς να γιατρέψεις τις πληγές σου.

«Δεν μπορώ να σας πω ποιοι είναι, όμως έχω συναντήσει ανθρώπους που μου έχουν πει, ενώ κατεβάζουν πολλά μπουκάλια κρασί και κάνουν ναρκωτικά: “Δεν θα κάνω ποτέ αυτό που έκανες. Δεν θα φροντίσω την καρδιά μου και τα συναισθήματά μου όπως έχεις κάνει εσύ”», περιέγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just casual. 👄👁💄hope you’re having a rockin night 💋so ready for the VMA’s let’s go pop culture 💕💕🚨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

«Και αυτό με έκανε πραγματικά να σκεφτώ τι θα ήταν ένα βήμα για μένα στη ζωή μου ώστε να αποφασίσω να γίνω υγιής ψυχικά».

Η Lady Gaga παραδέχθηκε επίσης ότι την απασχολεί η υστεροφημία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wishing we were all at the Chromatica Ball right now. 🧜‍♀️miss you @bloodpop I never could have made this album without you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

«Θέλω η υστεροφημία μου να είναι το πιο όμορφο ημερολόγιο που θα μπορούσα να δημιουργήσω. Και τα ημερολόγια πρέπει να έχουν αλήθεια. πιστεύω ότι όταν αρχίζουμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας τα ημερολόγια μας αρχίζουμε να δημιουργούμε μυστικά μέσα μας που δεν μας βοηθούν. Μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου κατευθείαν μέσα στα μάτια», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 317 / position2: 621
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb