ENTERTAINMENT

My Style Rocks: Αποχώρισε παίκτρια φαβορί από το ριάλιτι

Της είπαν ότι δεν έχει να δώσει άλλο

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2020
My Style Rocks: Αποχώρισε παίκτρια φαβορί από το ριάλιτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ακόμα ένα μεσημέρι Κυριακής το Gala του My Style Rocks ήρθε στις οθόνες μας με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη. Οι 9 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να μας αναδείξουν την ελληνική παράδοση κι άλλες τα πήγαν εξαιρετικά ενώ άλλες όχι και τόσο.

Οι 9 παίκτριες τίμησαν πολλές διαφορετικές περιοχές με την φορεσιά τους κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ωστόσο η Κορίνα Αδραμιτίδου και η Γεωργία Βρανά δεν ανέδειξαν όσο θα έπρεπε το στυλ τους κι ήταν οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Με την κριτική επιτροπή να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ως προς την απόφαση της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Κορίνα Αδραμιτίδου, με τους κριτές να τονίζουν ότι δεν έχει να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι η Γεωργία Βρανά, που είναι πιο καινούρια παίκτρια, έχει άλλη μια ευκαιρία να εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 524 / position2: 929
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb