ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα ζώδια που όταν σμίγουν κάνουν πετυχημένες σχέσεις

Τα βρίσκουν μια χαρά και προχωρούν χέρι - χέρι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζώδια που όταν σμίγουν κάνουν πετυχημένες σχέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην απορήσεις με τους συνδυασμούς, σύμφωνα με τους αστρολόγους αυτοί κάνουν αυτό που κάποτε λέγανε... χωριό!

ΚΡΙΟΣ & ΖΥΓΟΣ

Εάν αυτοί οι δύο είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά αλλά και να μάθουν από τις διαφορές τους, θα ανάψουν μια φλόγα που δε θα σβήσει ποτέ. Κάθε ζώδιο έχει έναν πλανήτη του οποίου η ενέργεια επηρεάζει τη συμπεριφορά του, και με τον ανεξάρτητο Άρη που είναι ο πλανήτης του Κριού και την αρμονική Αφροδίτη που κυβερνά το Ζυγό, είναι σίγουρο πως αυτό το ζευγάρωμα θα «δώσει την ισορροπία της αυτονομίας και του δεσμού που δεν σπάει» και που κάθε σχέση χρειάζεται για να ευδοκιμήσει.

TAYΡΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σκορπιός νιώθει δίπλα σε έναν Ταύρο την ασφάλεια, σιγουριά και τη φροντίδα που του λείπει και ο Ταύρος θα του καλύψει κάθε καχύποπτη σκέψη που μπορεί να έρχεται στο μυαλό του. Αυτός από την πλευρά του ξυπνά στον Ταύρο που είναι πιο σταθερός και ήρεμος χαρακτήρας φλογερά συναισθήματα και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εκφραστικότητα και τον αυθορμητισμό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο διαισθητικός Καρκίνος μπορεί να μοιάζει περισσότερο από απίθανο να ταιριάζει με τον λογικό Αιγόκερω. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δυο τα βρίσκουν, δημιουργούν το τέλειο οικοδόμημα για σχέση, με ηρεμία και ασφάλεια που έχουν τρομερή ανάγκη και οι δυο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΙΧΘΕΙΣ

Θυμάστε το τραγούδι "Heaven is a Place on Earth" της Belinda Carlisle; Αυτό πρέπει να είναι το soundtrack για τη μέρα που ενώνονται Παρθένος και Ιχθείς! Αυτό το ντουέτο είναι ανίκητο στην ικανότητά του να θεραπεύσει έναν πληγωμένο εγωισμό από προηγούμενες σχέσεις, να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση και των δυο και να βάλει φωτιά στο συναίσθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
9 / position1: 129 / position2: 742
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb