SKIN CARE

Η Kesha ως Youtuber δοκιμάζει μάσκες οπισ8ίων και περιγράφει τα αποτελέσματα

Κάνει unboxing τα προϊόντα ομορφιάς που της έστειλαν και βαθμολογεί την δουλειά τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Kesha ως Youtuber δοκιμάζει μάσκες οπισ8ίων και περιγράφει τα αποτελέσματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το τραγούδι, η Kesha αποφάσισε να γίνει Youtuber και έτσι ξεκίνησε μια σειρά με βίντεο ομορφιάς με τον τίτλο "Beauty and Bullsh*t" . Και αφού έκανε βίντεο με μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να κάνει και ένα unboxing με προϊόντα περιποίησης που της έστειλαν διάφορε εταιρείες.

Μέσα στα κορυφαία skincare καλούδια και καλλυντικά, της έστειλαν και κάποιες μάσκες περιποίησης για τα οπίσ8ια. Όπως ακριβώς έκανε και με τα υπόλοιπα, η Kesha δοκίμασε αυτές τις μάσκες και φυσικά περιέγραψε στο κοινό της την διαδικασία και τα αποτελέσματα.

Φυσικά, οι μάσκες για τα οπίσ8ια είναι από τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της Kesha, η οποία όπως δήλωσε η συγκεκριμένη περιοχή είναι μια από τις πιο σημαντικές στο σώμα και θέλει την δική της φροντίδα.

Όσο για την δουλειά που κάνουν οι συγκεκριμένες μάσκες, αυτή είναι ακριβώς ίδια με τις μάσκες προσώπου, αφού ενυδατώνουν και τονώνουν το δέρμα της περιοχής. Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει κάτι παρόμοιο, η ίδια δίνει τις συμβουλές της για την όλη διαδικασία, αναφέροντας ότι είναι καλύτερα να την τοποθετήσει κάποιος άλλος στο σώμα, ενώ αυτός που τη φορά είναι ξαπλωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε παρακάτω την Kesha να μιλά για οπίσ8ια, μάσκες προσώπου και πολλά άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 538 / position2: 1127
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb