ΜΑΛΛΙΑ

2+1 hair trends του 1970 που είναι so hot right now

H δεκαετία κάνει το δικό της comeback
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
2+1 hair trends του 1970 που είναι so hot right now

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τίποτα δεν θα νικήσει ποτέ τα χτενίσματα της δεκαετίας του '70 που τοι διάσημες υιοθέτησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας αυτής. Το γεγονός ότι υπάρχει μια αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής τάσεων φέτος λέει πολλά για τον διαχρονικό χαρακτήρα αυτών των στυλ.

Rapunzel

H Cher ήξερε πώς να κρατήσει στη μόδα τα πολύ μακριά μαλλιά καλύτερα από οποιονδήποτε. Αν και είναι γυναίκα με πολλά στυλ και ταλέντα, τα μακριά μαλλιά της Cher είναι απόδειξη μιας τάσης που έχει διαρκέσει εδώ και δεκαετίες! Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι απόδειξη ότι το groovy look της έχει ξεπεράσει κάθε δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Waves baby

Tα κυματιστά μαλλιά όπως αυτά της Donna Summer ήταν μια μεγάλη τάση στη δεκαετία του '70. Αυτό το χτένισμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες τάσεις - αν όχι η κορυφαία τάση - κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70. Κομψό και λαμπερό, αλλά ταυτόχρονα και everyday look, αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει στυλάτο!

Μεγάλη φράντζα 

Σαν να λέμε Farrah Fawcett! Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της δεκαετίας του 70 ήταν τα μαλλιά της. H Fawcett μας έδειξε τι πραγματικά σημαίνει ο όγκος όταν πρόκειται για κύματα και κουρτίνες. Ήταν σπάνιο να βρεθεί κάποια που τουλάχιστον δεν δοκίμασε αυτό το λουκ! Παραμένει εντυπωσιακό, φυσικά στη συγχρονη εκδοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 277 / position2: 637
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb