SKIN CARE

Οικονομικές κρέμες ματιών που θα αλλάξουν αμέσως το δέρμα σου

Κοστίζουν λιγότερα από 20 ευρώ και κάνουν πολύ καλή δουλειά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οικονομικές κρέμες ματιών που θα αλλάξουν αμέσως το δέρμα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κρέμα ματιών είναι σοβαρή υπόθεση, αφού τοποθετείται στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, όπου το δέρμα είναι πολύ λεπτό και χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση.

Πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη μια ευαισθησία στα μάτια, είτε λόγω μαύρων κύκλων, είτε λόγω πρησμένων σακούλων ή ακόμα και λόγω των γραμμών έκφρασης, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια κρέμα για να δείχνεις πάντα φρέσκια, αλλά και να προλάβεις τα σημάδια του χρόνου.

Παρακάτω ακολοθούν κάποιες οικονομικές προτάσεις από κρέμες ματιών που κοστίζουν λιγότερα από 20 ευρώ, όμως κάνουν εκπληκτική δουλειά και μάλιστα φαίνεται πολύ γρήγορα, με συστηματική εφαρμογή.

LA ROCHE-POSAY Pigmentclar Eyes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διορθώνει τους μαύρους κύκλους και επαναφέρει την ομοιομορφία και τη φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.

Vichy, Mineral 89

Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως είναι η ρύπανση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι πιο ενυδατωμένη και λαμπερή, κόντρα στο άγχος και την κούραση της καθημερινότητας.

Nuxe Prodigieuse Boost Eye Balm GelΚρέμα Gel

Κρέμα Gel για το περίγραμμα των ματιών με φυτική καφεΐνη και αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με λουλούδι γιασεμιού. Διορθώνει τους κύριους δείκτες που αλλάζουν τη νεότητα της όψης (σακούλες, μαύροι κύκλοι) και βοηθά στην προστασία αυτής της εύθραυστης περιοχής από εξωτερικές επιθέσεις.

Apivita, AQUA BEELICIOUS

Δροσιστικό Gel Ματιών ειδικά σχεδιασμένο με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σουπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Με δροσιστικό roll-on applicator.

Bioten Hyaluronic 3D

Η Κρέμα Ματιών Hyaluronic 3d 15ml με την καινοτόμο φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως.

L' Oreal Revitalift Laser Renew Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών

Μια αντιγηραντική κρέμα ματιών υψηλής απόδοσης. Με ισχυρά ενεργά συστατικά, όπως Pro-Xylane, Καφεϊνη και Αδενοσίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
14 / position1: 437 / position2: 794
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb