ENTERTAINMENT

Ο Big Brother έδιωξε από το σπίτι τον Αντώνη μετά τον σάλο με τη δήλωσή του

Η απολογία του παίκτη

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 07, 2020
Ο Big Brother έδιωξε από το σπίτι τον Αντώνη μετά τον σάλο με τη δήλωσή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός Big Brother τέθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά τη δήλωσή του για τις γυναίκες το απόγευμα της Κυριακής. Είχε προηγηθεί παρέμβαση του κ. Πέτσα στον ΣΚΑΙ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το σχόλιό του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε εκτός Big Brother.

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/09), ο Σκάι και ο Big Brother αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι.

Όπως αποκαλύφθηκε από video που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν εκ των παικτών, τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, να αναφέρει τι κάνει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του, ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα.

"Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό" ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Αντίδραση Πέτσα

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για τον διάλογο "με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη", όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως λέει, έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του οποίου, τονίζει, ότι θεωρεί αυτονόητη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 185 εβδομάδες
Big Brother: Η ανακοίνωση του ΕΣΡ μετά τον σάλο
Σε ανακοίνωση προχώρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 266 / position2: 660
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb