ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οι άνδρες λένε ψέματα

Δεν είναι πάντα τόσο ύποπτοι
Από το NEWSROOM
Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οι άνδρες λένε ψέματα
@ilovemylsi.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σχέση μπορεί να είναι υγιής μόνο αν σε αυτή υπάρχει ειλικρίνειά και εμπιστοσύνη. Ωστόσο τα μικρά η τα μεγάλα ψεματάκια δεν λείπουν από αυτή, καθώς άνδρες και γυναίκες δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν, είτε αυτά αφορούν τη σχέση τους είτε κάτι άλλο.

Για ποιους λόγους μπορεί ένας άνδρας να πει ψέματα στη σύντροφό του; Οι πιο συνηθισμένοι είναι οι τέσσερις παρακάτω και δεν είναι τόσο ύποπτοι όσο πολλές φορές μπορεί να φανταστεί μια γυναίκα.

Από φόβο

Μια αντίδραση από μια γυναίκα σε μια κατάσταση ή ένα γεγονός δεν είναι πάντα προβλέψιμη από τη μεριά των ανδρών. Είναι αρκετοί λοιπόν ι άνδρες που φοβούνται αυτό που θα επακολουθήσει αν πουν την πάσα αλήθεια, οπότε ή λένε την μισή ή την καλύπτουν ολόκληρη με κάποιο ψέμα. Πάντως η καλύτερη λύση και από τις δυο πλευρές είναι η διαλλακτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν αισθάνονται «εγκλωβισμένοι»

Όταν βρίσκεται σε σχέση, ο άνθρωπος θέλει το χρόνο και τον χώρο του. Ένας άνδρας μπορεί να νιώσει κάποιες φορές «εγκλωβισμένος» σε μια σχέση ή σε ένα γάμο. Οπότε για παράδειγμα μπορεί να θέλει ένα βράδυ να ξεσκάσει παρέα με τους φίλους του, αλλά να πει πως καθυστέρησε στην δουλειά.

Δεν θέλουν να πληγώσουν τον άλλο

Πολλές φορές οι άνδρες προτιμούν να πουν ένα ψέμα, παρά να πληγώσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη σύντροφό τους και να την κάνουν να κλάψει ή να στεναχωρηθεί.

Δεν θέλουν να απογοητεύσουν τη σύντροφό τους

Κάθε άνδρας θέλει να τον θαυμάζει η γυναίκα που είναι δίπλα του. Αν συμβεί οτιδήποτε που θα προκαλέσει το αντίθετο, είναι πολύ πιθανό να θελήσει να το αποκρύψει. Οπότε θα πει ψέματα στη σύντροφό του με σκοπό να μην την απογοητεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 460 / position2: 842
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb