THINK

H απάντηση της Miss Universe στην ερώτηση των κριτών που της χάρισε τη νίκη

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διδάσκουμε σήμερα τα νεαρά κορίτσια;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H απάντηση της Miss Universe στην ερώτηση των κριτών που της χάρισε τη νίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zozibini Tunzi από το Τσόλο της Νότιας Αφρικής στέφθηκε Miss Universe το Δεκέμβριο που μας πέρασε, σε μια λαμπερή βραδιά στα Tyler Perry Studios στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την απάντηση της Zozibini στις ερωτήσεις τους σχετικά με κοινωνικά θέματα και ήταν η σωστή επιλογή για να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο.

"Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διδάσκουμε σήμερα τα νεαρά κορίτσια;" 

"Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διδάσκουμε σήμερα τα νεαρά κορίτσια;" την ρώτησαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zozibini Tunzi απάντησε με αυτοπεποίθηση, "Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα, που μοιάζει με εμένα, και έχει το δέρμα μου και τα μαλλιά μου, δεν θεωρείται ποτέ όμορφη. Θέλω τα παιδιά, όταν με κοιτάζουν να βλέπουν τα πρόσωπά τους να αντανακλούν στο δικό μου. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διδάσκουμε τα κορίτσια σήμερα είναι η ηγεσία. Είναι κάτι που λείπει από τα κορίτσια και τις γυναίκες. Όχι επειδή δεν θέλαμε κάτι τέτοιο, αλλά γιατί έτσι μάθαμε. Νομίζω ότι είμαστε τα πιο ισχυρά όντα στον κόσμο. Και ότι πρέπει να μας δοθεί κάθε ευκαιρία.

Κι αυτό πρέπει να διδάσκουμε αυτά τα νεαρά κορίτσια, να καταλαμβάνουν χώρο στην κοινωνία και να εδραιώνουν τον εαυτό τους". Η απάντηση της Zozibini Tunzi δεν ήταν μόνο σημαντική, αλλά και αυτό που οι κριτές έψαχναν για να αποφασίσουν τη νικήτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zozibini Tunzi (@zozitunzi) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 172 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb