ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προβλέψεις του μήνα με την συντροφιά του Saved by the Bell!

KΡΙΟΣ

Ο μήνας θα σας κάνει ένα μεγάλο καλό. Θα ανεβάσει την διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη. Οι πεποιθήσεις και η πίστη σας μπορεί να κλονιστούν όταν μάθετε κάτι που τόσο καιρό αγνοούσατε, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να ερευνήσετε τα πράγματα εις βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά όσες καταστάσεις ή άνθρωποι στο στενό σας περιβάλλον δεν βοηθούν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά! Ό,τι και να βάλετε στόχο θα το πραγματοποιήσετε με συνέπεια και μέθοδο. Εργασία, δουλειά, υγεία, βοήθεια, καθημερινή ρουτίνα, προγράμματα, προπόνηση, δεξιότητες όλα είναι στο πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΣ

 Αρχικά λοιπόν ευνοούνται τα εγχειρήματα που περιλαμβάνουν επικοινωνία, και έπειτα κάποιες δευτερεύουσες υποθέσεις που δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία ακόμη! Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε και φανείτε αναξιόπιστοι ή τεμπέληδες και κυρίως αδιάφοροι. Συνέπεια, μέθοδος και δράση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι να μπαίνετε σε διαδικασία να αναβάλετε ή να ακυρώνετε προγραμματισμένες εργασίες σας ή ραντεβού. Όλα είναι θέμα σωστής στιγμής. Θα τύχει να ξεχάσετε να πάτε σε ένα ραντεβού ή να διευθετήσετε κάποιες πληρωμές. Η ιδέα σας για ένα φοβερό ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει και λίγο φιλικό ανταγωνισμό.

ΛΕΩΝ

Από τη μία διαφαίνεται ένα τρομερό κύμα κοινωνικότητας και καλοπέρασης που το έχετε ανάγκη. Από την άλλη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μην τα θαλασσώσετε σε μια δουλειά. Για να δούμε θα τα καταφέρετε;! Eίτε επειδή ερωτεύεστε είτε επειδή γενικότερα θα κυριαρχεί μια διαφορετική διάθεση για χαλαρότητα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας άνθρωπος από τη δουλειά επιβραδύνει όλες τις εξελίξεις, αλλά ίσως μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο project που θα αποδώσει τα περισσότερα και θα δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση εν τέλει στις ιδέες σας! Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και είστε σχεδόν ακαταμάχητοι!

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι τα ταξίδια είναι από τις αγαπημένες σας εμπειρίες, ωστόσο τώρα, ιδιαίτερα τα μακρινά ταξίδια θα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Διάφορες δουλειές θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος και αναστάτωση, είτε από μεγάλες καθυστερήσεις, είτε από απρόβλεπτα γεγονότα που θα σταθούν εμπόδιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τέλος του μήνα, θα κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Βγαίνει φως στο τούνελ και ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές! Καθυστερήσεις μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα της δουλειάς, που θα απαιτηθεί συγκέντρωση και υπομονή για να ξεπεραστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα φωνάζουν πως χρειάζεστε σταθερότητα και οργάνωση! Μην φοβάστε, απλώς θα βρείτε τον εαυτό σας αργότερα μέσα στο μήνα! Σίγουρα ο πήχης των απαιτήσεων σας θα ανέβει πολύ ψηλά αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πως αυτή τη φορά θα πάρετε όσα αξίζετε και κυρίως όσα διεκδικήσατε παρά τους γενικότερους φόβους σας! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα σας προσφέρουν αίγλη, δύναμη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Έξοδα και καθυστερήσεις πληρωμών σας κάνουν πιο μετρημένους όσον αφορά στην διαχείριση των οικονομικών αλλά και των συναισθημάτων σας. Όσον αφορά στα προσωπικά τα άστρα στέλνουν καθαρή ενέργεια στα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτά του σπιτιού! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Τα άστρα είναι πρόθυμα να δώσουν πολύ σημαντικά δώρα και κυρίως να δώσουν ένα καινούργιο νόημα ζωής και πορείας. Επιτέλους τα άστρα θα δώσουν μια γερή σπρωξιά και θα αποκτήσετε μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσετε πολλές κακές κινήσεις του παρελθόντος. Σημαντικός μήνας για εσάς!

ΙΧΘΕΙΣ

Συμπόνια, καλοσύνη και ευαισθησία θα είναι οι λέξεις κλειδιά για την μετέπειτα πορεία σας και σίγουρα θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικά είναι! Για αυτό θα επενδύσετε περισσότερο σε νέες και πρωτοπόρες πληροφορίες. Αρκεί φυσικά να μην αερολογείτε και να περάσετε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων σκέφτεστε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
22 / position1: 111 / position2: 916
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb