ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι οι μεγαλύτερες αντροχωρίστρες

Είναι να μην βάλουν στο μάτι το αγόρι σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι οι μεγαλύτερες αντροχωρίστρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να κλέβει μια κοπέλα το αγόρι της άλλης δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να συμβεί, καθώς πέραν του ότι μπαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, δεν υποστηρίζει καθόλου και την έννοια της γυναικείας αλληλεγγύης.

Βέβαια δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί μια γνωριμία, γιατί μπορεί πχ η κοπέλα να μην ήξερε για την παράλληλη σχέση του αγοριού της ή να μην είχε και καμία σχέση με τον χωρισμό του.

Υπάρχουν όμως κάποιες γυναίκες που είναι εντελώς αδίστακτες και αν βάλουν στο μάτι κάποιον θα τον κατακτήσουν, είτε είναι μόνος είτε σε σχέση. Και συνήθως οι γυναίκες αυτές ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ ανταγωνιστικό ζώδιο, επομένως δε φοβάται να διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμα και αν είναι αλλού. Επίσης είναι παθιασμένο, εpωτικό και μυστικοπαθές, επομένως στο παιχνίδι του φλερτ τα δίνει όλα.

Κριός

Γνωστός για τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά του, ο Κριός θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, με όποιον κόστος. Ακόμα και αν χωρίσει ένα ζευγάρι.

Τοξότης

Επιπόλαιος και απείθαρχος μπορεί άνετα να μπλεχτεί σε ένα εpωτικό τρίγωνο, χωρίς να έχει και ιδιαίτερο θέμα.

Υδροχόος και Δίδυμος

Σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: Είναι ανοιχτοί σε όλα, δεν έχουν ταμπού και δε θεωρούν τίποτα κακό στον έpωτα. Επομένως γιατί όχι και να ασχοληθούν με τον άντρα μιας άλλης γυναίκας;

Ταύρος

Μπορεί να είναι ο σταθερός του ζωδιακού, ο μεγάλος εpωτισμός του όμως τον κάνει και πολύ ευάλωτο στο να μπλέξει σε ένα εpωτικό τρίγωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 458 / position2: 697
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb