FITNESS

Πώς κατάφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να γίνει πιο fit από ποτέ

Πραγματικά την θαυμάζουμε!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς κατάφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να γίνει πιο fit από ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει σε συνέντευξή της. Σίγουρα η Πηνελόπη είναι έμπνευση και για τις υπόλοιπες μαμάδες!

Παρατηρώντας τον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram, θα δεις πόσο γραμμωμένο είναι το σώμα της μετά από δυο εγκυμοσύνες! Η ίδια αδυνάτισε με τη βοήθεια διαιτολόγου και τα αποτελέσματα είναι φοβερά!

«Ένιωθα βαριά. Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά, ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου και τα πόδια μου να είναι πιο λεπτά. Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου, που μου άρεσε όπως ήμουν κι όλα cool. Γενικά το περνάω αυτό με το σώμα μου. Είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα το πώς θες να μοιάζεις. Δεν αφορά κανέναν. Εγώ την πήρα αυτήν την απόφαση καθαρά για τον εαυτό μου, για λόγους πρακτικούς, δουλειάς. Και γιατί επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια εγκυμοσύνες και λοχίες, θέλω να νιώσω πιο αδύνατη», είπε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έκτοτε η Πηνελόπη έχασε κι άλλα κιλά και σε συνδυασμό με γυμναστική, το σώμα της την αντάμειψε! Η Πηνελόπη αγαπά το περπάτημα, οπότε αυτό τη βοηθησε πολύ να επανέλθει στο ιδανικό για εκείνη βάρος και σου προτείνουμε να το κάνεις κι εσύ.

Κατά καιρούς μοιράζεται στο Instagram συνταγές που έκαναν την προσπάθειά της πιο εύκολη, όπως την πίτσα με ζύμη από κουνουπίδι και άλλες τέτοιες ιδέες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΜια πίτσα με ελάχιστες θερμίδες: Φτιάξτε ζύμη από κουνουπίδι! ΝΟE 06, 2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Διατροφή Πριν 441 εβδομάδες
Μια πίτσα με ελάχιστες θερμίδες: Φτιάξτε ζύμη από κουνουπίδι!
Γλιτώνετε θερμίδες, τρώτε χωρίς ενοχές
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 210 / position2: 651
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb