ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια μπλέκουν ερωτικά και επαγγελματικά χωρίς καμιά ντροπή

Δεν τα ενδιαφέρουν οι συνέπειες αν νιώσουν μεγάλο πάθος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια μπλέκουν ερωτικά και επαγγελματικά χωρίς καμιά ντροπή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κάποια ζώδια που μπροστά στο πάθος δεν έχουν κανένα όριο ούτε βλέπουν τα πιθανά εμποδία που μπορεί να υπάρχουν. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμα και την επαγγελματική τους ζωή για χάρη του έρωτα, καθώς πολύ εύκολα μπερδεύουν τις ερωτικές με τις επαγγελματικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θέλει να έχει στη ζωή του ανθρώπους που τους θαυμάζει και περνάει καλά μαζί τους, επομένως μια σχέση με συνάδερφο του είναι κάτι πολύ πιθανό για εκείνον. Δεν τον πειράζει να ρισκάρει, ακόμα και αν τελικά του βγει σε κακό, απλά είναι τύπος που δεν έχει αυτοπειθαρχία και παρασύρεται από το συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρορμητικός και παθιάρης, κυνηγά πάντα το πρόσωπο που θέλει, ακόμα και αν αυτό δουλεύει μαζί του. Και δεν έχει σκοπό να μείνει μόνο στο σeξ, αλλά αν του αρέσει το άλλο άτομο θα κάνει και σχέση μαζί του, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ εύκολο για τον ζυγό να μπλεχτεί ερωτικά με συνάδελφο του, καθώς ξεπερνά τα όρια πολλές φορές. Στην αρχή βέβαια του φαίνονται όλα εύκολα και ωραία, μετά όμως που βλέπει τα σκούρα αρχίζουν τα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είναι πειθαρχημένος, αλλά υποκήπτει συχνά στα πάθη του και αν του αρέσει άτομο από την δουλειά δε θα διστάσει να το φλερτάρει. Έχει τον έρωτα στο αίμα του και κυνηγά το θήραμα του χωρίς να τον νοιάζουν οι συνέπειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 363 / position2: 709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb