ΜΟΔΑ

Το παραμυθένιο φόρεμα που έφτιαξε η Μαίρη Κατράντζου για την Beyonce

Γεμάτο χρώμα και φαντασία, εντυπωσιάζει τον κόσμο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το παραμυθένιο φόρεμα που έφτιαξε η Μαίρη Κατράντζου για την Beyonce

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ αγαπά τα ρούχα της Μαίρη Κατράντζου και το αποδεικνύει στην εκρηκτική εμφάνισή της στο τραγούδι Water για το νέο της visual album "Blackistheking”. Και δε φορά μόνο η Μπιγιονσέ της δημιουργίες αλλά και οι χορεύτριες που τη συνοδεύουν.

Όπως η Μπιγιονσέ είναι ένα φαινόμενο στον κόσμο της μουσικής, έτσι και η Μαίρη Κατράντζου είναι ένα φαινόμενο στον κόσμο της μόδας αφού μπορεί και ανταγωνίζεται διεθνή brands που ξοδεύουν εκατομμύρια για διαφήμιση και μάρκετινγκ.


Η Μπιγιονσέ δεν είναι η μόνη που προτιμά τις γεμάτες χρώμα δημιουργίες της. Από τη Μισέλ Ομπάμα, την Αντέλ, την Κέι Μπλάνσετ, την Ριάνα και τη Λέιντι Γκάγκα, μέχρι την Τέιλορ Σουιφτ και τη Λίζο, όλες έχουν προτιμήσει τις εκπληκτικά κομψές δημιουργίες του κοριτσιού από την Ελλάδα που είναι πάντα ντυμένη στα μαύρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

An ode to the black experience. This is one for the books!! So proud to be part of the EPIC visual album BLACK IS KING by B🐝🐝ONCE Styled by the genius @zerinaakers #beyonce #blackisking #marykatrantzou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

p>
Απλή και ευγενική η Μαίρη Κατράντζου λατρεύει την Ελλάδα και βρίσκει κάθε φορά ευκαιρία να το διαλαλήσει.

Το φόρεμα που έχει δημιουργήσει για τη νέα δουλειά της Μπιγιονσέ έχει κάνει πάταγο κυριολεκτικά. Με επιρροές από τα αφρικανικά φορέματα, από τις τσιγγάνικες φούστες, αλλά και από τα χρώματα του ουρανού όπως είναι μετά τη βροχή, η Κατράντζου μπερδεύει τα σμαραγδί με τα κόκκινα, τα χρυσαφένια και τα κίτρινα με τα μπλε του ουρανού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So proud to have dressed @beyonce and her dancers for her new EPIC film #BLACKISKING The song is called #Water featuring @pharell.williams and Salatiel #beyonce #blackisking👑 #WATER #marykatrantzou 💓💙💓💙💓

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 506 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb