ENTERTAINMENT

Μεταγραφές ‑ βόμβα στην Κατερίνα Καινούργιου

Έφυγαν από Star και Alpha και μπαίνουν στην οικογένεια του Open
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2020
Μεταγραφές ‑ βόμβα στην Κατερίνα Καινούργιου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Open ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στον τομέα της ψυχαγωγίας, οι άνθρωποι του καναλιού θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία και γι’ αυτό δυναμώνουν όσο περισσότερο μπορούν την παρέα που θα πλαισιώσει την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε».

Μετά, λοιπόν, τη συμφωνία με τον Νίκο Γεωργιάδη, έρχονται δύο ακόμα «δυνατά» ονόματα να προστεθούν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πριν από λίγο ο Νίκος Κοκλώνης, που θα κάνει συμπαραγωγή της εκπομπής με το Open, έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου» και μετακομίζει στο «Ευτυχείτε». Την σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, έκαναν και οι δύο μαζί, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zappit, ο ρόλος του Γιάννη Πουλόπουλου θα είναι διευρυμένος. Εκτός από την παρουσία του στο πλατό θα είναι και υπεύθυνος ρεπορτάζ της εκπομπής.

Το δεύτερο όνομα, λοιπόν, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Open είναι ο πρώην διευθυντής παραγωγής του Alpha, ο Κεβόρκ Ντε Σαρκισιάν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 407 / position2: 1060
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb