ΜΑΛΛΙΑ

Ένας hairstylist σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να σώσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Ζητήσαμε από τον Κωνσταντίνο Αναστασιάδη να μας δώσει τα φώτα του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ένας hairstylist σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να σώσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σωστή περιποίηση ξεκινάει από τις καθημερινές ανάγκες των μαλλιών σου που ταλαιπωρούνται πολύ το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης του Concept Hair Salon, σου δίνει το χρυσό πεντάλογο για να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου!

  • Κατά τη διάρκεια του λουσίματος πρέπει να τρίβεις τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα, μόνο στο τριχωτό της κεφαλής, και όχι τα μαλλιά μεταξύ τους.

  • Μία φορά την εβδομάδα (και δύο) πρέπει να βάζεις μάσκα και να την αφήνεις για 5-10 λεπτά για τη σωστή θρέψη των μαλλιών. Ο,τιδήποτε κάτω από 5 λεπτά, απλώς δε θα κάνει δουλειά.
  • Όσον αφορά στο χτένισμα πρέπει να έχεις βρει την κατάλληλη βούρτσα σύμφωνα με το είδος των μαλλιών που έχεις.

  • Ξεκινάς να τα χτενίζεις ξεμπλέκοντας πρώτα τις άκρες και συνεχίζεις προς τα πάνω.
  • Πρέπει να αποφεύγεις τη συχνή χρήση της μασιάς και πριν το πιστολάκι να βάζεις πάντα κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν!
  • Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση του κόσμου που κουρεύεται στο τέλος του καλοκαιριού σκεπτόμενος ότι τα μαλλιά του θα ταλαιπωρηθούν αρκετά οπότε ας τα κόψει μία κ καλή μετά το καλοκαίρι. Η σωστή προσέγγιση για όσους θέλουν να διατηρήσουν μήκος ή να μακρύνουν τα μαλλιά τους, είναι ένα καθαρισμό- κούρεμα πριν το καλοκαίρι και ένα ακριβώς μετά. Αυτό επιτυγχάνει τη διατήρηση του μήκους σε μία καλή κατάσταση ώστε να μην ανέβει η ψαλίδα πολύ ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb