ΤΑΞΙΔΙΑ

Αυτή είναι με διαφορά η μεγαλύτερη παραλία του κόσμου

Μπορεί να έχετε ήδη φανταστεί που βρίσκεται
Από το NEWSROOM
Αυτή είναι με διαφορά η μεγαλύτερη παραλία του κόσμου
@worldatlas.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό τον καιρό η Βραζιλία δεν προσφέρεται για τουρισμό, αφού πλέον η πανδημία του κορωνοϊού την έχει φέρει στην δεύτερη θέση σε κρούσματα και θανάτους παγκοσμίως. Φυσικά δεν θα είναι για πάντα έτσι τα πράγματα και κάποια στιγμή, κάποιοι από εμάς θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν.

Το Ριο γκράντε βρίσκεται στα νότια της χώρας, Είναι τουριστικό και εμπορικό λιμάνι και ατυτόχρονα το σημείο που ξεκινα ή μεγαλύτερη παραλία στον κόσμο. Η Praia do Cassino Beach φτάνει σε μήκος τα 240 χιλιόμετρα, όταν η δεύτερη μεγαλύτερη παραλία του κόσμου, η Ninety Mile Beach της Αστραλίας φτάνει τα 145 χιλιόμετρα.

Καλύπτεται από ψιλή λευκή άμμο. Ακόμα και να νομίζεις πως έχεις τις αντοχές είναι αδύνατο να την περπατήσεις όλη, αφού φτάνει μέχρι τα σύνορα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. Βρέχεται από τον Ατλαντικό, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, ντόπιων και τουριστών, που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους καθημερινά. Και όχι μόνο. Λόγω των κυμάτων της, είναι πολύ δημοφιλής στους σέρφερ αλλά και στους λάτρεις άλλων θαλάσσιων σπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 617 / position2: 1191
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb