SKIN CARE

Youtuber εξαφάνισε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας τα κόλπα των celebrities

Δείτε πως κατάφερε να αποκτήσει το τέλειο δέρμα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Youtuber εξαφάνισε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας τα κόλπα των celebrities

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο δυσάρεστη και μόνιμη κι αν μοιάζει στην όψη (αλλά και στο μυαλό μας) η κυτταρίτιδα, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μικρά κομμάτια λίπους εγκλωβισμένα κάτω από τα στρώματα του δέρματος μας.

Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, για να την ξεφορτωθούμε; Μία beauty vlogger που έχει δικό της κανάλι στο YouTube με την ονομασία Victoria Victoria εξηγεί ότι είναι εφικτό να διώξεις μακριά κάθε ίχνος κυτταρίτιδας, αποτοξινώνοντας το σώμα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το λίπος και «καίγοντας το». Πώς; Με τη μέθοδο των celebrities.

Αρχικά ένα scrub από καφέ είναι απαραίτητο σε κάθε προσπάθεια να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα από πάνω μας. Ο λόγος είναι απλός ένα απολεπιστικό scrub σώματος περιέχει υψηλή ποσότητα καφεϊνης, ένα βασικό συστατικό στην αποτοξίνωση του σώματος.

Αφού έχουμε κάνει εντατικό μασάζ στα πόδια και τους γλουτούς με το συγκεκριμένο scrub καλό είναι να εφαρμόσουμε στο σώμα μας ένα συσφικτικό λάδι που ανορθώνει και αναπλάθει το δέρμα. Το καλύτερο είναι αυτό από καρπό σταφυλιού, το οποίο λέγεται πως κάνει θαύματα ειδικά σε συνδυασμό με το παραπάνω scrub.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό, όμως, που φέρνει το μέγιστο αποτέλεσμα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά όλων των celebrities, το κόλπο που όλες κάνουν προκειμένου να στεγνώσουν εντελώς το λεμφικό τους σύστημα. Μιλάμε για τις βεντούζες, μία μέθοδο που ναι μεν αφήνει προσωρινά σημάδια, αλλά οδηγεί πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ολοκληρωτική εξαφάνιση της κυτταρίτιδας από το σώμα. Μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον έχει «συλληφθεί» μερικές φορές με σημάδια από βεντούζες στην πλάτη, καθώς πρόκειται για μία θεραπεία που είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής στον κόσμο. Εμείς, ωστόσο, μπορούμε να την δοκιμάσουμε σπίτι, με πιο ήπιες, χαλαρές κινήσεις σε συνδυασμό με ένα λάδι σύσφιξης. Σε αυτό το σημείο, σημαντικό είναι να θυμώμαστε πάντα να πίνουμε πολύ νερό για να μην αφυδατωθεί ο οργανισμός μας.

Τέλος, ένα βούτυρο βαθιάς ενυδάτωσης ολοκληρώνει αυτή την πολύ αποτελεσματική, σπιτική θεραπεία και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 564 / position2: 1124
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb