ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Κρεμάς τις ελπίδες σου στα likes του Facebook;

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κρεμάς τις ελπίδες σου στα likes του Facebook;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλάμε βαθυστόχαστα, (αντι)γράφουμε βαθυστόχαστα, κοιτάζουμε βαθυστόχαστα, αλλά τελικά δεν πείθουμε ούτε τον εαυτό μας. Σε προκαλώ να βρεις το θάρρος και τη συναισθηματική ωριμότητα να δημιουργήσεις μία νέα ουσιαστική πραγματικότητα στη ζωή σου.

Όσο κι αν βροντοφωνάζουμε πως είμαστε έτοιμοι, αυτή η αυθυποβολή στο μόνο που στοχεύει είναι στον ρηχό εντυπωσιασμό. Μας πείθει το Εγώ μας να ακολουθήσουμε αυτό το μισοκακόμοιρο και το μισοδιδακτικό στυλ, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πόσο γυμνοί είμαστε μέσα μας.

Το μόνο που δείχνει αυτή η προσπάθειά μας είναι ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ερχόταν αυτό που τόσο θέλουμε σήμερα, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα ήμασταν έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις του. Αν μπορούσαμε να το αντέξουμε, θα το ζούσαμε ήδη. Γιατί πολύ απλά αυτό το υψηλό και ιδανικό που στοχεύουμε δεν πείθεται από την ελαφρολαϊκή ανακύκλωση μιας δήθεν πνευματικότητας που δεν μας ανήκει πραγματικά.

Κανείς δεν άλλαξε μέσα από το Facebook.
Κανείς δεν άλλαξε επειδή πόσταρε άρθρα από τυχάρπαστα blogs δήθεν ειδικών. Κανείς δεν άλλαξε επειδή πήρε like σε ένα κουλτουριάρικο και κλεμμένο ποστ που δημοσίευσε.
Η πραγματική αλλαγή είναι βαθιά, ώστε να έχει συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο.

Για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων οφείλεις να αντέξεις και να υποστηρίξεις την πραγματικότητα που ονειρεύεσαι. Παρουσιάζοντας κάτι που δεν είσαι και δεν προσπαθείς να γίνεις, μένεις στην επιφάνεια της αλλαγής και σταδιακά θα απαξιώνεις τα πάντα για να δικαιολογήσεις, για άλλη μια φορά, τον εαυτό σου που δεν τα κατάφερε.

Υπάρχει αληθινή αλλαγή, μην ξεγελιέσαι! Είμαστε όλοι εδώ για να αλλάξουμε και για να την πετύχουμε.

Ξέχνα τις παλιές προσποιητές συνήθειες.
Κάνε χώρο για το καινούργιο.
Πάρε την ευθύνη σου.
Δεσμεύσου με χώρο, χρόνο, χρήμα, ενέργεια και τον σωστό δάσκαλο.

Και αφού κανείς όλα αυτά, αναπάντεχα, θα μπεις στο ταξίδι του... ξαφνικά! Ξαφνικά θα ζήσεις, θα καταλάβεις και θα αγαπήσεις τη νέα εκδοχή του εαυτού σου. Μόνο τότε θα νιώσεις πώς πραγματικά σου αξίζει αυτό που ονειρεύεσαι.

Γιατί το ξαφνικά είναι το πολύ καλά προετοιμασμένο.

Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 249 / position2: 591
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb