ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αν μπλέξεις με ένα από αυτά τα ζώδια τότε σε περιμένουν δύσκολες μέρες

Θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη με τις δυστροπίες τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αν μπλέξεις με ένα από αυτά τα ζώδια τότε σε περιμένουν δύσκολες μέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν τρία ζώδια στους άντρες που αν μπλέξεις μαζί τους θα σου βγάλουν την ψυχή. Είναι πολύ δύσκολοι τύποι και έχουν την τάση να κάνουν μαρτύριο τη ζωή του ανθρώπου που είναι μαζί. Αν λοιπόν σου τύχει κάποιο από αυτά, έχετε στο νου σου ότι μπορεί να σε κάνουν να δυναπαθήσεις λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι από τους πιο συναισθηματικούς του ζωδιακού κύκλου και σχεδόν πάντα είναι φορτωμένος με αισθήματα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να τα διαχειριστεί πάντα. Ειδικά κάθε φορά που έχει πανσέληνο τον πιάνει τρέλα. Αν σε ερωτευτεί βέβαια, δε θα σε αφήσει ότι και αν γίνει. Αν πάλι δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματα του, πιθανότητα να παίζει και αλλού. Το βασικό είναι να θυμάσαι ότι δεν είσαι η ψυχολόγος κανενός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει κυβερνήτη του τον Κρόνο, κάτι που τον κάνει να θέλει να θέτει περιορισμούς στη ζωή του και άρα να την πληρώνει και η σχέση του. Θα δοκιμάσει σίγουρα την υπομονή σου και τις αντοχές σου για να δει τα δικά σου όρια, αν όμως τον αφήσεις θα στεναχωρηθεί πολύ. Δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται τόση πίεση για τα κατάλληλα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πεισματάρης και δεν ξέρει πως να ελέγξει τα δικά του αισθήματα. Έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη, οπότε μπορεί να γίνει πολύ ρομαντικός, αλλά και κτητικός και ζηλιάρης, ενώ αν έχει τις μαύρες του μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χάλια. Γενικά του είναι πιο εύκολο να σε προσβάλλει παρά να εκφράζει τα αισθήματα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 323 / position2: 1169
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb