ΣΧΕΣΕΙΣ

Το έξυπνο κόλπο που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί

Δοκίμασε το και δες αν σε θέλει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το έξυπνο κόλπο που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που θέλει τα δικά του κόλπα για να έχει ενδιαφέρον και να κρατήσει. Αν είσαι σε φάση που φλερτάρεις με κάποιον και θέλεις να πάει παρακάτω μπορείς να ακολουθήσεις ένα μικρό κολπάκι και να δεις στην τελική αν και αυτός ενδιαφέρεται για εσένα.

Πρόκειται για ένα κόλπο που θυμίζει αρκετά το σκωτσέζικιο ντους, αφού εκεί που θα δώσεις την προσοχή σου, ξαφνικά θα την πάρεις πίσω και ο εκλεκτός της καρδιάς σου θα πάθει ένα μίνι σοκ, ακόμα και αν δεν καιγόταν από την αρχή πολύ για εσένα.

Μέχρι και οι ειδικοί των σχέσεων αναφέρουν ότι η μόνη τακτική που αποδίδει στον έρωτα και το φλερτ είναι η εναλλαγή συμπεριφοράς. Είναι λίγο περίεργο αν το σκεφτείς όμως όντως έχει αποτέλεσμα όταν την εφαρμόσεις.

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να μπερδέψεις το αντικείμενο του πόθου σου. Ξεκίνα λοιπόν να ασχολείσαι πολύ μαζί του και να του δείχνεις ότι είσαι εκεί για αυτόν. Σχολιάσε του στα social media, κάνε του likes και εμφανίσου εκεί που ξέρεις ότι πάει. Μετά από όλα αυτά και εντελώς ξαφνικά, εξαφανίσου από τη γη. Μην ασχολείσαι μαζί του στα social media, μην εμφανίζεσαι μπροστά του. 

Αν ο καλός σου ενδιαφέρεται να ξέρεις ότι θα κάνει άμεσα κίνηση και ακόμα και να μην του αρέσεις τόσο, αν τον παίξεις με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις να σε αναζήτησει για να λάβει πάλι την προσοχή σου. Οπότε δοκίμασε το και δε θα χάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 523 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb