ΜΑΛΛΙΑ

2+1 βασικοί λόγοι που δεν αφήνουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Τι κάνεις λάθος και δεν μπορείς να τα δεις να μεγαλώνουν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
2+1 βασικοί λόγοι που δεν αφήνουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα μακριά, μεταξένια και δυνατά μαλλιά; Φυσικά και τα κοντά έχουν την χάρη τους και δίνουν πολύ τύπο, όμως καμιά δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο εντυπωσιακή δείχνει μια πλούσια και μακριά κόμη.

Αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς να κάνεις ένα σωρό χτενίσματα, από πλεξούδες και κοτσίδες, μέχρι διάφορα hairstyles, σπαστά, σγουρά, ίσια κλπ. Άσε που σου φτιάχνει την αυτοπεποίθηση να βλέπεις τον εαυτό σου με ένα ωραίο κεφάλι. 

Δυστυχώς όμως το μακρύ μαλλί για να είναι υγιές και λαμπερό θέλει πολύ προσοχή και δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες που να το έχουν. Λίγο οι ρυθμοί της καθημερινότητας, λίγο η ζωή στις πολείς, δεν ευννοούν και πολύ τα μακριά μαλλιά.

Αν πάλι ανήκεις σε εκείνες που θέλουν να τα μακρύνουν και ενώ προσπαθούν όσο μπορούν, δεν βλέπουν κανένα αποτέλεσμα. Τι και αν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προϊόντα ή έχουν υιοθετήσει όλες τις σωστές συνήθειες, δυστυχώς δεν βλέπουν να έρχονται οι καρποί των προσπαθειών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γιατί δεν μακραίνουν τα μαλλιά σου, είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον πλανήτη και ήρθε η ώρα να μάθεις το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Ασχολείσαι υπερβολικά με τα μαλλιά σου: 

Αν τα ισιώνεις συνέχεια ή χρησιμοποιείς γενικά συσκευές με θερμότητα επάνω τους, αν τα χτενίζεις κάθε τρεις και λίγο και αν γενικά τα ταλαιπωρείς, δε θα τα δεις να μεγαλώνουν σύντομα.

Ξεχνάς να τα κουρεύεις συχνά: 

Αν θέλεις να δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν πρέπει να κουρεύεις τις άκρες σου κάθες δυο μήνες. Έτσι, θα διώχνεις την ψαλίδα που τα κάνει αδύναμα και να σπάνε.

Δεν ενυδατώνεις σωστά τα μαλλιά σου:

Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ενυδάτωση για αυτό και θα πρέπει μετά από κάθε λούσιμο να χρησιμοποιείς conditioner, το οποίο θα βάζεις μόνο στις άκρες. Τέλος, για έξτρα φροντίδα μπορείς να βάζεις λάδι στις άκρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 459 / position2: 973
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb