ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δεν μπορεί να απαρνηθεί κανένας άντρας

Είναι οι απόλυτες θεές του αισ8ησιασμού
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δεν μπορεί να απαρνηθεί κανένας άντρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν τρεις γυναίκες στον ζωδιακό κύκλο που κάνουν τους άντρες να τρελαίνονται μαζί τους. Είναι απίστευτα εpωτικές και αισ8ησιακές, η κάθε μια με τον δικό της τύπο και μένουν ανεξήτιλες στο μυαλό του ανδρικού πλυθησμού. Μαγνητίζουν τα βλέμματα και κάνουν τα ένστικτα να φτάνουν στο κόκκινο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε έναν χώρο και να μην γυρίσουν όλοι να την κοιτάξουν. Ξεχειλίζει σeξουαλικότητα και πάθος. Αν της αρέσει κάποιος μπορεί να βγάλει απίστευτα σαγηνευτικό σeξαπίλ απέναντι του και να τον κάνει να υποκλειθεί στα πόδια της.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αντίθεση με την Κριό που όλοι την ποθούν για το σeξαπίλ της, την γυναίκα Ταύρο την θέλουν για την εμφάνιση της. Έχει θηλυκό κορμί που κανένας άντρας δεν μπορεί να του αντισταθεί, γεμάτο ζουμερές καμπύλες. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να περάσει ποτέ απαρατήρητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ψυχρή και απόμακρη και αυτό το τείχος που έχει μπροστά σε όλους κάνει τους άντρες να θέλουν να την κατακτήσουν ακόμα πιο πολύ. Ξέρουν ότι δεν μπορούν ανα την έχουν και αυτό τους τρελαίνει. Εκείνη όμως επιλέγει πάντα τον καλύτερο και σε εκείνον δείχνει την πιο πpοκλητική της πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
3 / position1: 363 / position2: 951
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb