ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το σπίτι του Jacquemus, του πιο διάσημου σύγχρονου σχεδιαστή

Ο σχεδιαστής που λατρεύουν τα it girls επαναπροσδιόρισε την έννοια του σύγχρονου lifestyle
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το σπίτι του Jacquemus, του πιο διάσημου σύγχρονου σχεδιαστή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το brand Jacquemus κλείνει τα 11 του χρόνια σε λίγους μήνες και αυτό που έχει καταφέρει ο 30χρονος ιδιοκτήτης του είναι εντυπωσιακό.

Το νέο στούντιο του Simon Porte Jacquemus βρίσκεται στην άκρη του Canal Saint Martin - ένα τριώροφο κτίριο που ξεχωρίζει, ενώ ο χώρος του σχεδιαστή με το που μπαίνεις, μυρίζει φρέσκα λουλούδια. Η θέα είναι φανταστική, αλλά ο Jacquemus νοιάζεται περισσότερο για την εσωτερική ενέργεια του σπιτιού. Ποτέ δεν έχουμε δει το σπίτι του παρά μικρές λεπτομέρειες που μοιράζεται στα stories του ή σε κάποια posts τα οποία είτε δείχνουν μια γωνία του σπιτιού, είτε κάποια αντικείμενα, ο σχεδιαστής ανοίγει την πόρτα του ουσιαστικά, τόσο, όσο.

Η θέα από το σπίτι του και τα ιδιαίτερα χαλιά του

Η είσοδος του σπιτιού, και η κρεμάστρα του!

"Ήμουν παθιασμένος με το Παρίσι. Και ήμουν παθιασμένος να κάνω κάτι στη μόδα. Δεν πίστευα απαραίτητα ότι θα έκανα ρούχα. Ενδιαφέρομαι και εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι κυρίως για τον κινηματογράφο. Θέλω να πω ιστορίες. Ιστορίες για τις γυναίκες. Γυναίκες όπως η Σάρλοτ Γκεινσμπουργκ" λέει σε συνέντευξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ένας λόγος για τον οποίο ήμουν παθιασμένος με το Παρίσι είναι ότι όταν ήμουν μικρός, κάποιος μου είπε: «Αν γίνεις διάσημος στο Παρίσι, θα γίνεις διάσημος σε όλο τον κόσμο». Αυτό ήταν το όνειρό μου. Έτσι, όταν ήμουν 18 και αποφοίτησα από το σχολείο, μετακόμισα στο Παρίσι για να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν το πρώτο αγόρι στην οικογένειά μου που έφυγα από την οικογένεια και το χωριό. Αλλά το έκανα!"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus) στις

Το χαρακτηριστικό μεγάλο ψάθινο καπέλο αλλά και η λιλιπούτεια τσάντα του brand ήταν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν στο Instagram ενώ δεν είναι λίγες οι socialites που τον υποστηρίζουν.

Mια εμμονή με το χρώμα, μικρές 80s πινελιές (τα λατρεύει) και ιδιαίτερα έπιπλα

Ο ίδιος, δραστηριοποιείται εκτός από τη μόδα και το design, με την εστίαση. Το καφέ Citron και το εστιατόριο θαλασσινών Oursin, και τα δυο στο Παρίσι φέρουν την υπογραφή του και αποτελούν Instagram-worthy τοποθεσίες. "Αν φαίνεται ωραίο στο Instagram, τότε θα πουλήσει" είναι το μότο του. Συμφωνούμε!

Η θέα, και μικρές ακόμη λεπτομέρειες του σπιτιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 154 / position2: 1444
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb