ENTERTAINMENT

Όταν οι Ακης Πετρετζίκης και Στάυρος Βαρθαλίτης συναντήθηκαν στην τηλεόραση πριν 3 χρόνια

Δεν έβρισκε το βίντεο μέχρι τώρα

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2020
Όταν οι Ακης Πετρετζίκης και Στάυρος Βαρθαλίτης συναντήθηκαν στην τηλεόραση πριν 3 χρόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άκης Πετρετζίκης, πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στα Νότια Προάστια όπου απόλαυσε έναν καφέ με τον νικητή του φετινού MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο Άκης Πετρετζίκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έστειλε μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους πως πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και οι δυο τους είχαν μαγειρέψει παρέα.

Συγκεκριμένα, Άκης Πετρετζίκης και Σταύρος Βαρθαλίτης είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά στην εκπομπή του Mega «Καν’το όπως ο Άκης», όμως όπως ενημέρωσε δεν έβρισκε το βίντεο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» του Star Channel επεφύλασσε μια έκπληξη στους δυο μάγειρες καθώς πρόβαλε το βίντεο από την συνύπαρξη των δυο σεφ.

Η πρώτη αυτή τηλεοπτική συνάντηση των δυο σεφ έγινε τον Ιανουάριο του 2017 και ο Σταύρος Βαρθαλίτης μαγείρεψε μαμαδίσια κεφτεδάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έκανες πολύ καλή δουλειά. Με τέτοιες συνταγές, εύκολες και νόστιμες, σίγουρα θα κερδίσεις όλο τον κόσμο», είχε πει τότε ο Άκης Πετρετζίκης στον Σταύρο Βαρθαλίτη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 589 / position2: 936
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb