ENTERTAINMENT

Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Κυπραίος έρχονται σε ρήξη

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2020
Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Κυπραίος έρχονται σε ρήξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η σειρά των ανατροπών και των δραματικών εξελίξεων. Οι Άγριες Μέλισσες απόψε επιστρέφουν και οι πρωταγωνιστές της μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει.

Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι. Θα έρθει η οριστική ρήξη; Την ίδια ώρα, η Βιολέτα κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει.

Ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται, έντρομος, ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Πώς θα αντιδράσει; Ο Δούκας νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το Υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη.

Ποιος θα είναι, τελικά, ο νικητής σε αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν την φορά είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει από τα χέρια του. O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια… «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 466 / position2: 1077
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb