ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ζώδια και διακοπές: Ξέρουμε τι ταιριάζει στο καθένα

Ηρεμία ή πάρτυ; Θάλασσα ή βουνό;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια και διακοπές: Ξέρουμε τι ταιριάζει στο καθένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αγαπά την αδρεναλίνη, και τα μέρη όπου μπορείς να δοκιμάσεις νέα πράγματα - λατρεύει τα μέρη για περιπέτειες, πεζοπορία ή κολύμπι. Τους ταιριάζουν η Σαμοθράκη ή η Μήλος. Ήλιος, τρέλα, θάλασσα, διασκέδαση και περιπέτεια είναι για σας το μυστικό του καλοκαιριού.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλει καλοπέραση και τη βολή του. Δεν μπορεί την ταλαιπωρία, δεν θέλει πολύ να περπατά κάτω από τον ήλιο, εκτός βέβαια και αν υπάρχει κάποιος καλός λόγος - δηλαδή μια συγκλονιστική παραλία ή καλό φαγητό. Θέλει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καλό φαγητό και ρομάντζο. Τα νησιά του είναι η Κέρκυρα, η Αστυπάλαια, αλλά και η Μύκονος!

Δίδυμοι

Με επίκεντρο την κοινωνική του ζωή, θέλει την πολυκοσμία και τη νυχτερινή ζωή. Και φυσικά δεν αποχωρίζεσαι το κινητό του! Θα επιλέξει έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές και πολλά αξιοθέατα και φυσικά νησιά, που έχουν πολλά μαγαζιά, θερινά σινεμά, μικρά φεστιβάλ και συναυλίες: Χίος, Πάρος, Ρόδος.

Καρκίνος

Προτιμά τις διακοπές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα σε μέρη οικεία και γραφικά. Κάποιες μέρες θα θελήσει να "τα σπάσει" αλλά σε γενικές γραμμές προτιμά την ηρεμία. Δύσκολα θα βγει από το καβούκι του και του αρκεί η θάλασσα και θα προτιμήσει να πάει με πλοίο, για να την απολαύσει. Θα του ταίριαζαν οικογενειακά νησιά, όπως η Λευκάδα ή η Ιθάκη.

Λέων

Θέλει τη χλιδή, την άνεση, την πολυτέλεια, σκορπά λεφτά για να περάσει καλά το βράδυ. Αλλά και από την άλλη θέλει να δει μουσεία, αξιοθέατα και μνημεία, αλλά θα θελήσει να περάσει και μερικές ώρες σε spa. Θέλει σίγουρα αυτοκίνητο, για να μη νιώθει περιορισμένος. Θα του ταίριαζε η Τήνος ή η Κρήτη.

Παρθένος

Προτιμά την ησυχία και κάνει διακοπές με λίγους και καλούς φίλους. Δεν αγαπά την πολυκοσμία και το συνωστισμό. Θέλει να απολαμβάνει τη φύση και την ηρεμία. Παραμένει γερά στερεωμένος στις ρίζες του και θα προτιμούσε κάτι που να θυμίζει Αρχαία Ελλάδα: Νάξος και Δήλος είναι ιδανικοί προορισμοί.

Ζυγός

Αγαπά την περιπέτεια και τα τροπικά μέρη, τη φύση και του αρέσουν τα νησιά που έχουν πράσινο και καθαρές παραλίες. Επίκεντρο στις διακοπές του είναι η καλή παρέα και κάνει φίλους όπου και αν βρεθεί.Ένα ταξίδι ως την Κω ή τη Σάμο θα ήταν ενδιαφέρον για τον Ζυγό! 

Σκορπιός

Στις διακοπές τον ενδιαφέρει να μπορεί να απομονώνεται και να μην τον βρίσκει κανείς - ιδανικά δηλαδή θέλει να κλείνει το κινητό του και να αποφεύγει τους πάντες - αν δε, βρει και ερημική παραλία όλα είναι υπέροχα. Θέλει να περπατήσει τη χώρα του νησιού και να αγοράσει πολλά σουβενίρ. Του αρέσουν τα μικρά νησιά και προτιμά να μην έχει αυτοκίνητο. Θα λατρέψει τα Κουφονήσια.

Τοξότης

Έχει τρομερή ενέργεια: το πρωί παίρνει το δισάκι του και ανεβαίνει σε βουνά, ενώ το βράδυ χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως στα μπαράκια. Αθλητικές δραστηριότητες και διαφορετικές εμπειρίες σε διάφορα μέρη του κόσμου είναι οι ιδανικές διακοπές για τους τοξότες. Του πάνε νησιά όπως η Ίος.

Αιγόκερως

Λάτρης της φύσης, του αρέσει να γνωρίζει το μέρος που θα πάει και διαβάζει οδηγούς, αντλώντας πληροφορίες από το Ίντερνετ. Με ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα κάνεις ένα πλήρως εκπαιδευτικό ταξίδι με επισκέψεις στα πιο σημαντικά μουσεία και ιστορικά μνημεία. Θέλει ηρεμία. Θα απολαύσει τη Σίφνο ή τη Φολέγανδρο.

Υδροχόος

Δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποφάσεις, οπότε θα περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή! Οι Υδροχόοι λατρεύουν την καινοτομία και την τεχνολογία. Τα μέρη που μπορούν να τους παρέχουν εμπειρίες “από το μέλλον” είναι τα αγαπημένα τους για διακοπές, αλλά δεν θα πουν ποτέ όχι για extreme sports και πολλή ενέργεια.  Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέα.

Ιχθείς

Θέλουν ησυχία και φύση. Ελεύθερο κάμπινγκ και μουσική. Κύματα και παραλίες. Διακοπές που για αυτούς είναι ξεκούραση αλλά και κούραση για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του και το στυλ ταξιδιού που προτιμά. Έτοιμοι για Ανάφη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 56 / position2: 353
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb