ΝΥΧΙΑ

Η απόλυτη DIY θεραπεία νυχιών για να μην σου σπάσουν ξανά

Βρες λύση σε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η απόλυτη DIY θεραπεία νυχιών για να μην σου σπάσουν ξανά
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από τα νύχια που σπάνε. Ειδικά όταν είσαι διακοπές είναι ένα από τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν. Δεν χρειάζεται όμως να φρικάρεις και να τρέχεις να βρεις στούντιο για να διορθώσεις το πρόβλημα, αφού μπορείς να γλυτώσεις από όλο αυτό δοκιμάζοντας την καλύτερη DIY θεραπεία.

Οι λόγοι που κάνουν τα νύχια να σπάνε είναι πολύ, από παθολογικούς, μέχρι και εντελώς άσχετους. Μεγάλη σημασία έχει η διατροφή όμως, η οποία όσο πιο πλούσια σε βιταμίνες είναι, τόσο πιο δυνατά κάνει τα νύχια. Εκτός όμως από τη σωστή διατροφή, τώρα θα μάθεις και για μια μάσκα νυχιών, που θα κάνει τα άκρα σου δυνατά και πιο υγιή από ποτέ.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την μάσκα νυχιών: φρέσκο χυμό λεμονιού, ζάχαρη, μηλόξυδο και ζεστό νερό.

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα: Ανακάτεψε όλα τα υλικά που διάβασες σε ένα μπολ και στη συνέχεια βάλε μέσα τα χέρια σου και άφησε τα για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια τρίψε με το μείγμα απαλά τα νύχια σου για να κάνεις και απολέπιση και τέλος, ξέπλυνε τα καλά και βάλε ενυδατική κρέμα χεριών.

Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C, η οποία είναι η νούμερο ένα λύση για την ποιότητα των νυχιών, ενώ το μηλόξυδο και το ζεστό νερό εξαλείφουν λευκές κηλίδες στα νύχια. Επίσης, το μηλόξυδο έχει οξικό οξύ και μπορεί να καταπολεμήσει τις μολύνσεις που ενδεχομένως. Η ζάχαρη καταπολεμά την κίτρινη όψη που μπορεί να προκληθεί από το συχνό βάψιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 840 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb