ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια περνούν και μόνα τους καλά

Είναι ανεξάρτητα και ξέρουν πως να ζήσουν με τον καλύτερο τρόπο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια περνούν και μόνα τους καλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Είναι αναξάρτητα, ξέρουν τι τους γίνεται και δεν φορτώνονται στους άλλους γιατί ξέρουν να λειτουργούν τέλεια σαν μονάδες. Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο ανεξάρτητα και δεν κολλάν πουθενά.

Κριός

Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, όπως και τι δε θέλει, οπότε και ακολουθεί την καρδιά του χωρίς δισταγμό. Εμπιστεύεται το ένστικτο του και δε φοβάται να ρισκάρει, γιατί ακόμα και αν κάτι πάει λάθος, γνωρίζει ότι στο τέλος θα πάρει αυτό που θέλει. Όσον αφορά τις σχέσεις, δεν γίνεται ποτέ φορτικός και δεσμεύεται μόνο αν θεωρήσει ότι βρήκε το κατάλληλο άτομο. Το κακό είναι ότι όταν αγαπήσει τα δίνει όλα και τον παίρνουν για δεδομένο. Τότε είναι που χωρίζει κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος 

Δεν ποθεί ότι έχουν οι άλλοι ούτε κρατάει κακία σε όσους προπορεύονται. Δε ζηλεύει και κυνηγά αυτά που θέλει. Δεν τον νοιάζει η επιβράβευση, ούτε παίρνει προσωπικά τις καταστάσεις. Θα ακούσει την κάθε κριτική, όμως δε θα αφήσει τίποτα να του χαλάσει την ψυχολογία. Αυτός που θέλει να εντυπωσιάσει πραγματικα είναι ο  εαυτός του.

Αιγόκερως

Είναι πολύ κυνικός, αλλά και εργατικός για αυτό και έχει συνδυάσει την έννοια της ανεξαρτησίας με τα χρήματα. Βέβαια προτιμά να κάνει μια δουλειά που θα του αρέσει πραγματικά και ας μην βγάζει άπειρα, παρά να περιοριστεί σε κάτι μόνο για το χρήμα. Θέλει να είναι ο κύριος του εαυτού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 206 / position2: 700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb