ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Προβλήματα που μόνο μια ψηλή κοπέλα μπορεί να καταλάβει

Τα αντιμετωπίζουν όλες όσες έχουν μπόι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Προβλήματα που μόνο μια ψηλή κοπέλα μπορεί να καταλάβει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ύψος είναι ένα θέμα που κάποια στιγμή μας έχει επηρεάσει όλες λίγο ή πολύ στη ζωή μας. Από την παρέλαση στο σχολείο όπου μας τοποθετούσαν με κριτήριο το πόσο ψηλές είμαστε, μέχρι τα ρούχα και τα παπούτσια, υπάρχουν πολλά ζητήματα που μόνο μια κοπέλα μεσαίου αναστήματος και άνω μπορεί να καταλάβει.

Έχοντας το "προνόμιο" να είμαι 1,80 ( αυτά παθαίνεις αν έχεις τόσο ψηλούς γονείς), αρκετές φορές μέχρι σήμερα βίωσα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να με έκαναν να προβληματιστώ λιγάκι ή να αισθανθώ άβολα. Κακά τα ψέματα κορίτσια, όταν δεν μπορείς να βρεις παπούτσι στα 14 σου και οι πωλήτριες σε στέλνουν στα γυναικεία, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο.

Κάπως έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας 3 καθημερινά προβλήματα στα οποία ερχόμουν και έρχομαι ακόμη αντιμέτωπη εξαιτίας του ύψους, ελπίζοντας ότι θα ταυτιστείς και θα καταλάβεις πως δεν είσαι η μόνη. Ας μην σε κρατάω όμως άλλο σε αγωνία...

Τα ρούχα πάνω σου δείχνουν κοντά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις βρει το τέλειο μίνι φόρεμα όμως oops...πάνω σου μοιάζει σαν μπλούζα. Ναι αυτό είναι ένα από τα κυριότερα προβλήματα των ψηλών κοριτσιών αφού πολλά ρούχα δείχνουν σαν παιδικά πάνω μας. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να απογοητεύεσαι αφού σίγουρα θα βρεις κάτι λίγο πιο μακρύ που μπορείς να φορέσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα.

Δεν μπορείς να φορέσεις πολύ ψηλά τακούνια

Όταν προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ψηλοτάκουνα νιώθεις άβολα ή απλά δεν μπορείς να έχεις την τέλεια ισορροπία. Αν πάλι τα καταφέρνεις, κοιτάς τις φίλες σου από εκεί ψηλά, αφού έχεις φτάσει ταβάνι. Η πικρή αλήθεια είναι πως πρέπει να διαλέξεις ένα παπούτσι χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο τακούνι αν δεν θες να ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα.

Κανείς δεν θέλει να στέκεται δίπλα σου στις φωτογραφίες

Σίγουρα θα έχεις ακούσει παραπάνω από μια φορά στη ζωή σου την περίφημη ατάκα: Κάθισε στην καρέκλα για να βγούμε μια φωτογραφία. Από τις αναμνηστικές φωτογραφίες μέχρι τις λήψεις των διακοπών με το παρέακι, όλοι νιώθουν λίγο νάνοι δίπλα σου. Αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση αφού δεν υπάρχει λόγος να ντραπείς ή να θυμώσεις.

Κλείνοντας να σου υπενθυμίσω ότι η καθεμία από εμάς είναι μοναδική και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώθεις μειονεκτικά ή άσχημα για το ανάστημά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 663 / position2: 968
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb