ΤΑΙΝΙΕΣ

Ταινίες εβδομάδας: Το ταξίδι στην Ελλάδα και ο Mister Rogers

Ταξίδι στην Ελλάδα - Ένας Υπέροχος Γείτονας - Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες εβδομάδας: Το ταξίδι στην Ελλάδα και ο Mister Rogers
@cntraveler.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταξίδι στην Ελλάδα / The Trip to Greece

του Μάικλ Γουιντερμπότομ. Με τους Ρομπ Μπράιντον, Στιβ Κούγκαν.

Κομεντί 2020, Ην. Βασίλειο 103’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διάσημοι κωμικοί αφού ταξίδεψαν στην Αγγλία (2010), την Ιταλία (2014) και την Ισπανία (2017), προσθέτουν τώρα και την Ελλάδα στα ξέγνοιαστα γαστρονομικά «Trip» τους, με τον Μάικλ Γουιντερμπότομ («24 Hour Party People») όπως πάντα πίσω από την κάμερα. Αυτήν τη φορά ταξιδεύουμε μαζί τους σε οικείες τοποθεσίες, από την Καβάλα μέχρι την Ύδρα, βλέπουμε διάσημους Έλληνες σεφ να επιδεικνύουν τη μαεστρία τους, ενώ οι δύο κωμικοί έχουν έξι μέρες στη διάθεσή τους για γνωρίσουν τη χώρα που γεννήθηκε ο Όμηρος. Η αναφορά στο ραψωδό δεν είναι τυχαία, μιας και οι πρωταγωνιστές επιδιώκουν να ακολουθήσουν το ταξίδι της επιστροφής του Οδυσσέα στην Ιθάκη.

Ένας Υπέροχος Γείτονας / A Beautiful Day in the Neighborhood

της Μάριελ Χέλερ. Με τους Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις, Κρις Κούπερ, Σούζαν Κελέτσι Γουότσον, Γουέντι Μακένα, Κριστίν Λάτι.

Δραματική 2019, ΗΠΑ 109’

Δεκαετία του 1990. Όταν ένας βαριεστημένος και σκεπτικιστής συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Φρεντ Ρότζερς, παρουσιαστή ενός παιδικού εκπαιδευτικού τηλεοπτικού σόου, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής.

Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει / The Wedding Unplanner

του Ντάνι ντε λα Ορντεν. Με τους Μπελέν Κουέστα, Αλεξ Γκαρσία, Σίλβια Αλόνσο.

Κωμωδία 2020, Ισπανία 110’

Η Μαρίνα είναι τριάντα χρονών και ασχολείται με την διοργάνωση γάμων . Σε αντίθεση με τους πελάτες της, προτιμάει την ζωή χωρίς δεσμούς ή δεσμεύσεις. Μέχρι που μια νύχτα συναντά τον Κάρλος. Εκείνος είναι σε σχέση με την Αλεξία, μια όμορφη νεαρή γυναίκα και παιδική φίλη της Μαρίνας. Όταν η Αλεξία ανακαλύπτει την επαγγελματική κάρτα της Μαρίνας ανάμεσα στα πράγματα του Carlos, την ερμηνεύει ως πρόταση γάμου και λέει ναι αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 60 / position2: 203
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb