ENTERTAINMENT

«Δημοσίευσε τη λίστα με τα αληθινά γεγονότα»: Εξώδικο της BangBros στη Mia Khalifa

Η BangBros απάντησε στα όσα της καταλογίζει κατά καιρούς, και ειδικά το τελευταίο διάστημα, η Mia Khalifa

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2020
«Δημοσίευσε τη λίστα με τα αληθινά γεγονότα»: Εξώδικο της BangBros στη Mia Khalifa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BangBros απάντησε στα όσα της καταλογίζει κατά καιρούς, και ειδικά το τελευταίο διάστημα, η Mia Khalifa, στέλνοντάς της εξώδικο και μια λίστα με όσα, όπως λέει, πραγματικά έχουν συμβεί, παρακινώντας την να τη δημοσιεύσει, «αλλά πολύαμφιβάλουμε», τονίζει!

Σκληραίνει η κόντρα της Mia Khalifa με την BangBros.

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό πέρασε στην αντεπίθεση, στέλνοντας μια «διαταγή παύσης και αναστολής», όπως μεταφράζεται το ''cease and desist letter'', ουσιαστικά το «δικό μας» εξώδικο, με το οποίο ζητάει από την πρώην πορνοστάρ να σταματήσει τις δηλώσεις εναντίον της, ειδάλλως θα κινηθεί δικαστικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When it was legal to be outside. 📸: @yoyelapogian (missing all the Swedes in this house now 🥺)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Και όχι μόνο αυτό...

Όπως ενημέρωσε η ίδια η BangBros με ανάρτησή της στο Twitter, έχει στείλει στη Mia και μια λίστα με όσα, όπως λέει, πραγματικά έχουν συμβεί, παρακινώντας την να τη δημοσιεύσει, «αλλά πολύ αμφιβάλουμε», τονίζει!

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της εταιρείας, υπό την... αιγίδα της οποίας, θυμίζουμε, έκανε η Λιβανέζα τις 11 ταινίες, που τώρα ζητάει να «κατέβουν», τονίζεται: «Σήμερα στείλαμε στη Mia Khalifa μια νόμιμη απαίτηση για C&D (σ.σ. cease and desist), η οποία απαριθμεί μερικές από τις δυσφημιστικές, ψευδείς δηλώσεις της για την BangΒros στην πάροδο των ετών και μια λίστα με τα πραγματικά γεγονότα. Την ενθαρρύνουμε να μοιραστεί τη λίστα των γεγονότων με το κοινό της. Αμφιβάλλουμε, όμως, ότι θα το κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κλείσιμο, μάλιστα, υπάρχει και το hashtag #FactsBeatFiction, δηλαδή «τα γεγονότα κερδίζουν τη φαντασία».


Θυμίζουμε, πρόσφατα η Mia Khalifa δήλωσε πως έχει μετανιώσει για αυτά τα 11 βίντεο, τονίζοντας πως της ασκήθηκε τεράστια πίεση, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση θαυμαστών της, οι οποίοι «τρέχουν» καμπάνια, με τις υπογραφές για να «κατέβουν» οι ταινίες να έχουν ξεπεράσει, πλέον, το 1,5 εκατομμύριο!

Η ίδια η πρώην πορνοστάρ, εξάλλου, δήλωσε πως το πρόβλημα δεν το έχει με το Pornhub, αλλά μόνο με την BangBros.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Facebook
Twitter

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 321 / position2: 4597
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb