ENTERTAINMENT

H Jessica Simpson εξομολογείται πως κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά

Μέσα σε 6 μήνες κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
H Jessica Simpson εξομολογείται πως κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζέσικα Σίμπσον ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σeξ τις περασμένες δεκαετίες και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε επίσης μια επιτυχημένη τραγουδίστρια στα 90s, αλλά δοκίμασε και την τύχη της στην υποκριτκή φέρνοντας αξιοπρεπέστατα εις πέρας τους ρόλους της.

Παρόλα αυτά, σαν άνθρωπος που είναι και η ίδια είχε αντιμετωπίσει ανά διαστήματα θέματα με το βάρος της μιας και έπαιρνε και έχανε πολύ συχνά κιλά. Όπως ήταν επόμενο, μίντια και κοινό κριτίκαραν τις αλλαγές στο σώμα της και κάπως έτσι η ίδια πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τη μουσική και την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Έχοντας περάσει τρεις εγκυμοσύνες, έχει πάρει και έχει χάσει πολλά κιλά, με την τελευταία να είναι το αποκορύφωμα, αφού η ίδια πήρε περισσότερα από 50 κιλά και έγινε αγνώριστη. Δεν το έβαλε όμως κάτω και έκανε ότι μπορούσε για να γυρίσει στην παλιά της εμφάνιση.

Έτσι, σε λιγότερους από έξι μήνες η ίδια κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά με τη βοήθεια του διατροφολόγου της Χάρλεϊ Πάστερνακ και χωρίς να κάνει κάποια επέμβαση.

Αυτή δεν είνα η πρώτη φορά όμως που η Τζέσικα χάνει πολλά κιλά, αφού το ίδιο είχε κάνει και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά: «Nιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου. Ακόμα κι όταν μου φαινόταν ακατόρθωτο, εγώ προσπαθούσα ακόμα πιο σκληρά» είχε γράψει τότε στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 months. 100 pounds down (Yes, I tipped the scales at 240 😜) My first trip away from #BIRDIEMAE and emotional for many reasons, but so proud to feel like myself again. Even when it felt impossible, I chose to work harder. 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 629 / position2: 1069
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb