ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα περάσουν λιγάκι δύσκολα αυτήν την περίοδο λόγω ανάδρομου Ερμή

Θα τα χτυπήσει, αλλά υπομονή, θα περάσει και αυτό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που θα περάσουν λιγάκι δύσκολα αυτήν την περίοδο λόγω ανάδρομου Ερμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙούνιος και ο Ιούλιος είναι δύο ενδιαφέροντες μήνες, αστρολογικά μιλώντας. Είναι γεμάτοι ανάδρομους πλανήτες, κινητικότητα και όπως συμβαίνει συνήθως, κάποιοι θα ζοριστούν.

Φαίνεται ότι οι δυο πρώτοι μήνες του καλοκαιριού έχουν τεράστιο αστρολογικό ενδιαφέρον, αφού είναι γεμάτοι ανάδρομους πλανήτες και όπως είναι επόμενο, κάποια ζώδια θα ζοριστούν.

Στις 18 Ιουνίου ξεκίνησε ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος θα κρατήσει μέχρι και τις 12 Ιουλίου και δυστυχώς για τρία ζώδια, αυτό θα σημαίνει μια περίοδο σύχγυσης και σπατάλης ενέργειας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας και ακριβώς για αυτόν τον λόγο σας επηρεάζει άμεσα. Προετοιμαστείτε για οικονομική στενότητα. Δώστε βάση στα έξοδα σας, αν θέλετε να μην μείνετε άφραγκοι και αφήστε για λίγο τις παρορμητικές σπατάλες.

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανοίγουν οι πληγές του παρελθόντος, αλλά μη φοβάστε γιατί είναι μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε επιτέλους θέματα που πάντα έμεναν ανοιχτά χωρίς λόγο. Ήρθε η ώρα να βγάλετε από μέσα σας ότι σας πιέζει τόσον καιρό και να προχωρήσετε ελεύθεροι.

Παρθένος

Νιώθετε μοναξιά, ότι έχουν χαθεί όλοι και έχετε χαθεί και εσείς. Ο Ερμής σας δείχνει ότι κάποιες φορές προχωράμε χωρίς τους ίδιυς ανθρώπους και ότι αυτό δεν είναι κακό, αλλά απολύτως φυσιολογικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 363 / position2: 849
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb