ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι

Σε στηρίζουν πάντα και δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσουν να πάθεις κάτι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι και δεν έχουν καμία σχέση με όσους έχεις γνωρίσει στο παρελθόν. Είναι τα τέλεια ζώδια για να κάνεις μια υγιή και λειτουργική σχέση, καθώς θα είναι πάντα στο πλευρό σου και στα καλά και στα κακά.

Αν σου αρέσουν οι σοβαροί και σταθεροί χαρακτήρες τότε αυτοί είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για εσένα, μιας και δε θα σε απαγοητεύσουν ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξαιρετικά αφοσιωμένος, προσεγγίζει την αγάπη με απόλυτη υπευθυνότητα και παρατηρεί όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε μια σχέση. Θα θυμάται τι σου αρέσει και τι όχι και θα δείχνει κατανόηση στα θέματα σου. Είναι απόλυτα υποστηρικτικός σύντροφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίζει να κουβαλήσει τα βάρη της σχέσης στην πλάτη του και δεν φοβάται τις ευθύνες. Είναι σοφός και έμπειρος και γοητεύεται από ανθρώπους που έχουν ζήσει δύσκολες στιγμές, αλλά επιβίωσαν. Έχει αντοχή και υπομονή για να πετύχει αυτό που θέλει και βοηθά τον σύντροφο του όταν τον βλέπει να δυσκολεύεται και νιώθει περήφανος για αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφασίσει να κάνει σχέση, τότε θα τα δώσει όλα. Σταθερός και αφοσιωμένος θα μπει στο μεταξύ σας έτοιμος για όλα. Επίσης είναι ένα άκρως εpωτικό ζώδιο και οι αντοχές του στα δύσκολα είναι μεγάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 384 / position2: 690
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb