ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι περιπτώσεις που πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου

Είναι κάποιες φορές που δεν πρέπει να το αφήνεις στην άκρη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι περιπτώσεις που πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές το ένστικτο σου είναι εκεί και χτυπά σαν καμπανάκι για να σε σώσει από κάτι ή να σου δείξει τον καλύτερο δρόμο. Και μπορεί να μην του δίνεις σημασία γενικά, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που πρέπει να το λαμβάνεις υπόψη σου.

Όταν το πας σοβαρά με κάποιον

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Science έδειξε ότι φρεσκοπαντρεμένες γυναίκες που είχαν αρνητική ντίδραση στη φωτογραφία του φίλου τους ήταν πιο πιθανό να είναι δυστυχισμένες μέσα στα 4 επομένα χρόνια του γάμου τους. Πριν λοιπόν αποφασίσεις να μείνεις μαζί με τον καλό σου, σκέψου αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά, καθώς αν σου βγαίνει το αντίθετο ίσως γλυτώσεις από πολλά στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν αναρωτιέσαι αν ψεύδεται

Σύμφωνα με τους ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το ένστικτο είναι το τέλειο μέσο για να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος του άλλου. Αν λοιπόν πιστέψεις απευθείας την δικαιολογία που θα σου πει π.χ. ο συνεργάτης σου για την αργοπορεία του, τότε ακολούθησε αυτό που σου βγαίνει και ας σου φαίνεται περίεργο.

Όταν εντοπίζεις ένα θέμα υγείας

Το σώμα του το γνωρίζει ο καθένας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, επομένως αν κάτι νιώθεις ότι δεν πάει καλά μαζί του μην αγνοείς το προαίσθημα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 255 / position2: 707
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb