ΣΧΕΣΕΙΣ

Πόσες φορές την ημέρα σκέφτονται το σeξ οι άνδρες και οι γυναίκες;

Ο μύθος των 7 δευτερολέπτων
Από το NEWSROOM
Πόσες φορές την ημέρα σκέφτονται το σeξ οι άνδρες και οι γυναίκες;
@lifestyles.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό πως οι άνδρες σκέφτονται το σeξ περισσότερες φορές την ημέρα από ότι οι γυναίκες. Τελικά ισχύει, ή πρόκειται για ακόμα έναν δημοφιλή μύθο;

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Seχ Research, ρίχνει φως στο ερώτημα. Οι συμμετέχοντες ήταν 18 έως 25 ετών, με τους ερευνητές να τους ζητούν να καταγράφουν την σκέψη τους για μια εβδομάδα. Όχι βέβαια όλες τις σκέψεις τους, αλλά τις σκέψεις που αφορούσαν το φαγητό, το σeξ και τον ύπνο.

Τους έδωσαν λοιπόν μια συσκευή που τους επέτρεπε να πατούν ένα κουμπί όταν μια σκέψη γύρω από αυτά τα θέματα τους ερχόταν στο μυαλό. Στο τέλος της ημέρας γινόταν η καταμέτρηση.

Και τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι άνδρες σκέφτονται λιγότερο το σeξ απ’ όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Και οι γυναίκες περισσότερο. Βέβαια οι άνδρες το σκέφτονται πιο συχνά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου του Οχάιο, οι άνδρες σκέφτονται το σeξ 34,2 δορές την ημέρα, δηλαδή περίπου κάθε 28 λεπτά. Οι γυναίκες από την άλλη το σκέφτονται 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 51 λεπτά, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν πως οι ερευνητές απέκλεισαν τις 8 ώρες ύπνου ημερησίως. Ο μύθος που λέει πως οι άνδρες σκέφτονται το σeξ κάθε 7 δευτερόλεπτα ξεκάθαρα δεν ισχύει, ενώ και οι γυναίκες δεν σκέφτονται το σeξ όσο αραιά νόμιζαν κάποιοι.

Από εκεί και πέρα, οι άνδρες σκέφτονται το φαγητό 25,1 φορές την ημέρα, έναντι 15, 3 των γυναικών, ενώ τον ύπνο οι άνδρες τον σκέφτονται 29 φορές την ημέρα και οι γυναίκες 13,4. Αν και τα νούμερα διαφέρουν, μπορούμε να πούμε πως ανάμεσα από τις τρεις σκέψεις, ο νικητής είναι το σeξ σε άνδρες και γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 460 / position2: 1328
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb