ENTERTAINMENT

H Νάνσυ Παραδεισανού εξομολογείται: «Δεν φαντάζεσαι, έπαθα σοκ»

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τη Νάνσυ Παραδεισανού στο The 2night Show
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2020
H Νάνσυ Παραδεισανού εξομολογείται: «Δεν φαντάζεσαι, έπαθα σοκ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νάνσυ Παραδεισανού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης.

Η δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως για την ίδια δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλάει για τα προσωπικά της αν και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Επίσης, η Νάνσυ Παραδεισανού εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή του late night πόσο δύσκολα βίωσε την καραντίνα παθαίνοντας κρίσεις πανικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, Γρηγόρη. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Εγώ τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα βγαίνουμε μόνο με ένα μήνυμα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού, δεν φαντάζεσαι. Έπαθα σοκ”.

“Το χειρότερο με μένα ήταν πως δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να γελάω και να είμαι χαρούμενη, κανείς δεν με πίστευε πως δεν ήμουν καλά. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας” πρόσθεσε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. “Η μάνα μου με έπαιρνε μόνο με face time γιατί ήθελε να με βλέπει, καταλάβαινε πως δεν είμαι καλά”.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 157 / position2: 483
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb