ΜΟΔΑ

H στυλίστρια της Gigi Hadid προτείνει 5 ρούχα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Τι πρέπει λοιπόν να έχεις από ρούχα για να είσαι πάντα στυλάτη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H στυλίστρια της Gigi Hadid προτείνει 5 ρούχα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mimi Cuttrell με έδρα τη Νέα Υόρκη, είναι μια από τις πιο περιζήτητες στυλίστριες, και η βασική στυλίστρια των αδερφών Hadid.

Εκτός από τις αδελφές Hadid, η Cuttrell έχει συνεργαστεί επίσης με τους Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra Jonas, Camila Coelho και άλλες superstar, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι είναι μόνο 28 ετών.

Τι πρέπει λοιπόν να έχεις στη ντουλάπα σου για να είσαι πάντα στυλάτη:

 Ένα τζιν καλής ποιότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Νομίζω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα καλό τζιν στο οποίο νιώθει άνετα. Προτείνω να επιλέξετε ένα σε ίσια γραμμή ή πιο loose, καθώς θεωρώ ότι φαίνονται υπέροχα και με sneakers αλλά και με τακούνια."

Ένα καλό σακάκι

"Σώζει καταστάσεις. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την καθημερινή σας εμφάνιση. Μπορεί επίσης να σας χρησιμεύσει ως το πιο στυλάτο πανωφόρι για την άνοιξη και το φθινόπωρο."

Ένα T - Shirt που στρώνει άψογα στο σώμα σου

"Τα εντυπωσιακά λευκά και μαύρα μπλουζάκια είναι απαραίτητα κατά τη γνώμη μου. Είναι υπέροχα για να πετύχετε το σωστο συνδυασμό στο styling ακόμη κι αν επιλέξετε και μερικά πιο περίπλοκα κομμάτια στο ντύσιμό σας".

Μια παντελόνα με μια μικρή λεπτομέρεια

"Θεωρώ σχεδόν απαραίτητο να πηγαίνετε τα ρούχα σε σε μια μοδίστρα για να τα κάνετε ακριβώς στα μέτρα σας. Ειδικά στις παντελόνες το σωστό στρώσιμο μπορεί να σας δείχνει αδύνατες και ψηλές! 

Το τέλειο λευκό πουκάμισο

"Μου αρέσει να το συνδυάζω είτε με τζιν ή να το φοράω ανοιχτό πάνω από μια πιο στενή μπλούζα για πιο χαλαρή εμφάνιση. Μπορείτε επίσης το καλοκαίρι να τα χρησιμοποιείτε αντί για παρεό ή φόρεμα παραλίας "

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 149 / position2: 497
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb