THINK

Φωτογραφίες που δε θέλουν να βλέπουν οι άντρες στους λογαριασμούς σου

Είναι πράγματα που δεν τους αρέσουν και πολύ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Φωτογραφίες που δε θέλουν να βλέπουν οι άντρες στους λογαριασμούς σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που η ζωή επιστρέφει σιγά σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς μετά τη λήξη της καραντίνας, τα social media γεμίζουν και πάλι με φωτογραφίες και βίντεο. Και φυσικά ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ότι του αρέσει στον προσωπικό του λογαριασμό, όμως φαίνεται ότι οι άντρες έχουν μια αντιπαθεια προς κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Δες ποιες είναι αυτές και γιατί τους ξενερώνουν.

Φωτογραφίες που είναι άσχετες με τη λεζάντα τους

Π.χ. στίχοι ποιήματος σε μια φωτογραφία με μαγιό ή άκυρες ευχές σε μια φωτογραφία από βραδινή έξοδο. Εκτός και αν το κάνεις για να τρολάρεις, οπότε εκεί σε πιάνουν όσοι έχουν χιούμορ.

Οι καρμπόν φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλαδη, η ίδια πόζα σε όλες τις φωτογραφίες. Μπορεί να έχεις βρει το καλό σου προφίλ, αλλά οκ δείξε και κάτι διαφορετικό, τσαλακώσου και λίγο. Ίσα ίσα πιο πολύ θα του αρέσεις έτσι.

Τα μικρά δοκίμια

Αν δεν είσαι influencer ή κάποιος πραγματικά διάσημος και άρα μπορείς να επηρεάσεις τους άλλους, είναι λίγο ξενερωτικό να κάθεσαι και να γράφεις κείμενα μόνη σου. Είναι και λίγο αστείο αν το σκεφτείς.

Παιδιά

Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζεις φωτογραφίες μικρών παιδιών, ακόμα και συγγενικών σου προσώπων και κυρίως - αν τα ανεβάζεις - μην δείχνεις τα πρόσωπα τους. Αντί να ασχολείσαι με τις φωτογραφίες των παιδιών, αφιέρωσε τους χρόνο.

Φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Καλά κάνεις και γυμνάζεσαι, αλλά αν δεν είσαι fitness model δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
9 / position1: 481 / position2: 717
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb