ENTERTAINMENT

Διάλεξε ένα μάτι και δες τι σημαίνει για εσένα

Κάνε το γρήγορο τεστάκι προσωπικότητας και δες αν πέφτει μέσα για έσενα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάλεξε ένα μάτι και δες τι σημαίνει για εσένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες τα μάτια της παρακάτω εικόνας και διάλεξε εκείνο που σου τραβάει την προσοχή. Είναι τελικά τα μάτια ο καθρέφτης της ψυχής;

1. «Ανοιχτή» ψυχή: Προτιμάς να ρισκάρεις και ας πληγωθείς από το να κλειστείς στον ευατό σου. Δν δείχνεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου και πιστεύεις ότι τα προβλήματα λύνονται εσωτερικά. Επίσης βρίσκεις ανακούφιση βοηθώντας τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Συνείδηση: Δίνεις την ψυχή σου σε ό,τι κάνεις και θεωρείς ότι οι πράξεις σου επηρεάζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είσαι ανήσυχος ή αναστατωμένος, προσπαθείς να το κρατάς για τον εαυτό σου και ο στόχος σου είναι να γίνεις ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς.

3. Βασανισμένη ψυχή: Είχες άσχημο παρελθόν και κάποιες φορές σε επηρεάζει ακόμα και στο παρόν. Έχεις πάντα μια εσωτερική πάλη για να βρεις τη γαλήνη σου, για αυτό και είσαι κάπως εσωστρεφής. Έχεις πάθει πολλά, όμως τα κρατάς μέσα σου και πάντα βρίσκεις τον τρόπο να ανεβαίνεις ψυχολογίκα.

4. Φιλοσοφική προσέγγιση: Είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος και αναζητάς το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Κάποιες φορές μάλιστα χάνεσαι τόσο πολύ στις σκέψεις σου που αποκόβεσαι από την πραγματικότητα. Βλέπεις τη ζωή σαν έναν λαβύρινθο και μπορεί να μην καταλαβαίνεις πάντα τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν τα πράγματα, όμως συμβιβάζεσαι με τις καταστάσεις.

5. Αινιγματικός/ή: Είσαι ένα άτομο γεμάτο αντιφάσεις και έχεις κυκλοθυμική διάθεση. Κάποιες φορές δεν μπορείς ούτε εσύ ο ίδιος να καταλάβεις τι έχεις και δεν αποκαλύπτεις εύκολα την προσωπικότητα σου στους άλλους. Απολαμβάνεις όμως την μυστηριακή ζωή που έχεις επιλέξει.

6. Ευαίσθητη ψυχή: Έχεις βαθιά αισθήματα και προσπαθείς να μην δείχνεις στους άλλους το πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είσαι. Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να σε επηρεάσουν και πάντα διαισθάνεσαι όσα πρόκειται να έρθουν.

7. Ενεργητικός/ή ή παθιασμένος/η: Είσαι ακραίος τύπος, συνήθως απόλυτος στις απόψεις σου και παρορμητικός. Προσπαθείς να κρύψεις το άγχος σου, αλλά είσαι γεμάτος/η ενέργεια και νευρικότητα και συχνά ξεχειλίζεις δράμα.

8. Εκκεντρικός/ή: Έχεις ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, σκέψεις και συνήθειες. Είσαι αυτό που λέμε αλλόκοτος, δεν δίνεις καμία σημασία στους κανόνες και κάνεις τα πάντα με τον τρόπο σου. Δε σε νοιάζει καθόλου η άποψη των άλλων για εσένα και εύχεσαι να ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος έτσι.

9. Διαισθητικός/ή: Έχεις αυτό που λέμε έκτη αίσθηση. Μπορείς να καταλάβεις πολλά απλα κοιτώντας τους άλλους και είναι δύσκολο για κάποιον να σε χειραγωγήσει. Δείχνεις στους άλλους αυτό που θέλεις και μπορείς τόσο να εκφραστείς καλά, όσο και να είσαι καλός ακροατής. Είσαι συνειδητοποιημένος στο ποιος είσαι και τι θέλεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 148 / position2: 483
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb