ENTERTAINMENT

Βρήκε τον χαμένο πατέρα του μετά από χρόνια χάρη στο Tik Tok

Η συγκινητική ιστορία μιας οικογένειας που έσμιξε ξανά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Βρήκε τον χαμένο πατέρα του μετά από χρόνια χάρη στο Tik Tok

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο Tik Tok είχε σαν στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βοηθούν εκείνους που το έχουν ανάγκη αλλά τελικά κατάφερε κάτι εξίσου σημαντικό. Να εντοπιστεί έναν άνθρωπο που ήταν εξαφανισμένος για δύο ολόκληρα χρόνια και να ενώσει και πάλι μία οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC που αποκάλυψε την είδηση ένας Ινδός άντρας, ο R Venkateshwarlu, είχε περάσει ολόκληρη τη ζωή του σε ένα μικρό χωριό στη νότια επαρχία της Ινδίας, την Τelangana. Eκεί ζούσε με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του και δουλεύε σαν εργάτης. Τον Απρίλιο του 2018 ο R Venkateshwarlu, που αντιμετώπιζε προβλήματα ομιλίας και ακοής επιβιβάστηκε σε ένα λεωφορείο για να μεταβεί σε ένα άλλο χωριό προκειμένου να εργαστεί.

«Ο πατέρας μου αποκοιμήθηκε στη διαδρομή και ο οδηγός του λεωφορείου δεν ήξερε ότι ήταν εκεί. Όταν το συνειδητοποίησε, πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου, τον κατέβε κάτω και τον παράτησε μόνο του στη μέση του πουθενά,» λέει ο γιος του άντρα, ο οποίος αναζητούσε τον πατέρα του δύο ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια ενώθηκε ξανά μετά από 2 ολόκληρα χρόνια.

Μόνος του στην εθνική οδό της αχανούς Ινδίας ο άντρας έκανε ωτοστόπ για να γυρίσει στο σπίτι του και τελικά βρήκε έναν οδηγό πρόθυμο να τον μεταφέρει κάπου. Στα μισά της διαδρομής, ωστόσο, κατάλαβε ότι το όχημα πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τελικά ο οδηγός του αυτοκινήτου άφησε τον άντρα στη Ludhiana, μία μεγάλη βιομηχανική πόλη, περίπου 2.000 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό του. Εκεί κατάφερε να επιβιώσει, τρώγοντας από το συσσίτιο για τους απόρους. Καθώς η Ινδία είναι μία τεράστια χώρα όπου μιλούν εκατοντάδες διαφορετικές διαλέκτους, ο R Venkateshwarlu δεν μπορούσε να πει σε κανέναν ότι έψαχνε την οικογένεια του καθώς δεν μιλούσε την τοπική διάλεκτο.

Σαν μία απίστευτη έκπληξη της τύχης πριν από λίγο καιρό ένας αστυνομικός έκανε περιπολίες στην πόλη Ludhiana, προκειμένου να εντοπίσει φτωχούς ανθρώπους που είχαν μεγάλη ανάγκη από φαγητό κατά την περίοδο του lockdown. Σε έναν δρόμο συνάντησε και τον R Venkateshwarlu και τον πλησίασε για να τον βοηθήσει. Παράλληλα τράβηξε με βίντεο το περιστατικό, το οποίο αργότερα ανέβασε στο Tik Tok, προκειμένου να υπενθυμίσει σε όλους τη μεγάλη ανάγκη να βοηθούν όποιον το έχει ανάγκη ειδικά την περίοδο της πανδημίας που είναι ακόμα πιο δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να βρουν φαγητό.

Αυτό το βίντεο έτυχε να δει ένα φίλος του γιου του R Venkateshwarlu και ειδοποίησε αμέσως την οικογένεια του εξαφανισμένου άντρα. Αμέσως ο γιος του επικοικώνησε με την αστυνομία της πόλης και ο πατέρας του εντοπίστηκε.

«'Οταν με πρωτοείδε μέσω κινητού με έκανε νόημα να πάω να τον πάρω και ξέσπασε σε κλάμματα. Παρόλο που η αστυνομία με παρακάλεσε να περιμένω την λήξη του lockdown για να ταξιδέψω δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω τόσο πολύ. Ζήτησα ειδική άδεια και πήγα αμέσως στη Ludhiana. Τώρα είμαστε μαζί στο χωριό μας,» λέει ο R Peddiraju, γιος του R Venkateshwarlu στο BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 741 / position2: 1171
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb